Default (standaard als geen header)

Soester Open Golfkampioenschap

23-09-2017 t/m 24-09-2017

Golfpark Soestduinen organiseert Soest Open Golfkampioenschap

Op zaterdag 23 en zondag 24 september a.s. vindt de tweede editie van het Soest Open Golfkampioenschap plaats. Iedereen die in het bezit is van NGF handicap 54 of lager kan meedoen. Wie wordt er dit jaar kampioen?

Deze leuke en spannende wedstrijd speelt zich af in twee categorieën: Strokeplay en Stableford. Deelnemers worden aan de hand van hun handicap ingedeeld voor de Strokeplay (hdc. 0-18) of Stableford (hdc. 19-54) wedstrijd. In beide categorieën stelt de wedstrijdleiding een dames én een heren kampioen vast.

De wedstrijd bestaat uit een eerste ronde op zaterdag en een tweede ronde (de finaleronde) op zondag. Voor de rondes op zondag plaatsen zich de beste 27 deelnemers van de zaterdag.

Mooie prijzen

Voor de winnaars zijn er mooie prijzen. De winnaar van de Strokeplay wedstrijd gaat naar huis met een golfreis naar Spanje in maart 2018. De Stableford winnaar krijgt een volledig op maat gemaakte Wilson golfset. In beide categorieën zijn natuurlijk ook mooie prijzen voor de 2e en 3e plaatsen gereserveerd.

Deelnemen

Inschrijven voor deze leuke wedstrijd kan via de website van Golfpark Soestduinen. Op deze website is het inschrijvingsformulier en het wedstrijdreglement te vinden.

 

 

Referentie-ID: 16245 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!