Default (standaard als geen header)

Week rondom Wereld Alzheimer dag

17-09-2017 t/m 23-09-2017

Sponsor-/ diner voor King Arthur Groep met als thema “de vergeten groente”   

In de week rondom Wereld Alzheimer dag (17 september t/m 23 september) doneert Restaurant De Soester Duinen een week lang €2,50 per couvert aan de ontmoetingsgroep van King Arthur Groep in Soest

De opbrengst is voor het jaaruitje, waaraan de deelnemers van de ontmoetingsgroep én hun mantelzorgers altijd samen deelnemen.

Restaurant De Soester Duinen

Soesterbergsestraat 188

3768 MD Soest

Sponsor-/ diner 

Daarnaast organiseert King Arthur Groep samen met De Soester Duinen op WOENSDAG 20 SEPTEMBER 2017 een 3 gangen Sponsor-/ diner. 

Speciaal voor deze gelegenheid heeft de chefkok van Restaurant de Soester Duinen een themamenu samengesteld “de vergeten groente” voor €35,00 per persoon (inclusief drankjes)

Benefiet optreden DIJKSOUND KOOR tijdens diner

Naast een heerlijk 3 gangen diner, dat start om 18:00 uur, kunt u om 19:30 genieten van een optreden van popkoor Dijksound uit Eemnes, dat niet alleen zingt maar ook swingt met ca. 50 personen olv dirigent Olaf Windey.

Hoe lang is het geleden dat u er samen met uw partner en familieleden buiten de deur heeft gegeten? Deze avond is voor iedereen en in het bijzonder voor mensen met dementie en hun naasten.  Reserveer een tafel op 20 september en geniet van de gastvrijheid van De Soester Duinen. Een deel van de tafelopbrengst van deze dineravond zal gaan naar Alzheimer Nederland. 

Wij roepen bedrijven op een tafel te reserveren, waarbij wij hopen dat u zelf aanwezig wilt zijn, lukt dat niet, doneer de stoelen dan aan mensen met dementie en een naaste. King Arthur Groep draagt zorg voor de coördinatie van deze gesponsorde plekken.

Reserveren? 

Ontmoetingscentrum King Arthur Groep: telefoon 035-2050950 / 06-46457344 of per e-mail:

info@kingarthurgroep.nl

Klik hier voor de poster Wat kan ik doen.

Klik hier voor de flyer Uit Eten Alzheimer Week.

 

Referentie-ID: 16308 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!