Default (standaard als geen header)

Herenboeren Soest en Omstreken

13-12-2017

Herenboeren Soest en omstreken Informatiebijeenkomst op woensdag 13 december om 20.00 uur Inloop vanaf 19.30 uur Aanmelden kan via: http://fd2.formdesk.com/studiearena/herenboerensoest of stuur een mailtje naar herenboeren.soest@gmail.com

Lekker en gezond eten van je eigen boerderij! Gezond, lekker en betaalbaar eten van je eigen boerderij. Dat is waar Herenboeren Soest eo (en omstreken) voor staat. Dat smaakt niet alleen anders, maar het maakt het eten tot een beleving. Herenboeren voorziet in deze wens. Het is een concept dat gaat over controle hebben op wat je eet en regie hebben over hoe dit is geproduceerd. Dat doen we straks duurzaam, biologisch en in harmonie met de natuur. De Herenboerderij creëert verbindingen op lokaal niveau, met zowel de oorsprong van je eten, de natuur en de mensen in je buurt. Samen met 200 gezinnen en tal van deskundigen werken we aan een in alle opzichten duurzame en houdbare vorm van landbouw.

Informatieavond

Tijdens de informatieavond zullen we vertellen waarom we de stap hebben gezet om een Herenboerderij in Soest op te richten. En vertellen wat het inhoudt, en wat niet. We zullen een korte film laten zien van de inmiddels draaiende Herenboerderij in Boxtel. Dat maakt dat je een goed beeld krijgt van wat een Herenboerderij is en of het bij jou past. En we zullen je deelgenoot maken van de uitdagingen waar we voor staan, namelijk het vinden van een geschikte locatie, het vinden van leden die willen deelnemen en uiteraard het vinden van een gepassioneerde en vakbekwame boer.

Wij nodigen je daarom uit om op woensdag 13 december a.s. kennis te nemen van dit unieke concept en je ideeën en vragen te delen met de kartrekkers van Herenboeren Soest eo. Misschien word je enthousiast en wil je mee werken aan dit initiatief. Of misschien wil je vooral lid worden en daarmee mede-eigenaar van de Herenboerderij. Locatie: de bijeenkomst vindt plaats op de Da Costaschool Aanvang: 20.00 uur; inloop vanaf 19.30 uur. Duur: tot ongeveer 21.30 / 22.00 uur. Wil je meer weten, kijk dan hier: Voor meer info over Herenboeren Nederland, de overkoepelende organisatie: Zie www.herenboeren.nl De praktijk gefilmd. Benieuwd naar hoe een Herenboerderij er in de praktijk uitziet? Zie: https://youtu.be/Ih08ciopFGk.

Referentie-ID: 16678 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!