cultuur

Soest bruist van cultureel engagement

Lees verder

 

doen

Genoeg te doen!

Soest ligt in een fraaie groene omgeving

kinderen

Kinderen

In Soest is er van alles te beleven voor kinderen, van kabouterpad tot museum

etendrinken

Welkom in Soest

Vandaag Agenda

overnachten

Blijf slapen

Soest kent tal van prima adressen om een heerlijk weekend, of..

Bekijk aanbod

winkelen

Verwen jezelf of een ander

Soest kent verschillende winkelgebieden

Overzicht

 

event

Kerstdemonstratie 2017

13-12-2017

Kerstdemonstratie 2017 De Kerstdemonstratie wordt gehouden op woensdag 13 december 2017 in Theater Idea te Soest in samenwerking met Groei & Bloei Baarn en WELLANTCOLLEGE Ook dit jaar zal de kerstdemonstratie verzorgd worden door studenten van het Wellantcollege uit Houten. Zij volgen de opleiding Flower Design en zitten in hun examenjaar. De studenten hebben zich verdiept in wat dit jaar de trends rond het kerstthema zijn. Hierop geïnspireerd zullen zij heel uiteenlopende arrangementen laten zien. Tijdens de kerstdemonstratie vertellen ze hoe het arrangement wordt opgebouwd en welke bloemen en materialen worden gebruikt.

Nieuw dit jaar zijn de verschillende "sub-thema’s". Zo hebben we `Loved by nature` Hier zult u veel natuurlijke materialen zien met een knipoog naar de botanische trend van nu. Maar we hebben ook `Snow Glow` Hier ziet u natuurlijke producten gecombineerd met veel glitter en glinsteringen. En als laatste hebben we nog `Koper, hot or not`? is koper nog wel `in`? Dat is de vraag die de studenten zich stelden en tijdens de demonstratie zult u zien tot welk besluit ze zijn gekomen.

Wilt u ideeën en inspiratie opdoen? Kom dan naar Idea! De unieke demo-bloemstukken worden verloot onder de aanwezigen in de zaal.

Referentie-ID: 16686 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!