Default (standaard als geen header)

Cultureel debat

06-03-2018

Theater Idea

Willaertstraat 49
3766CP Soest

Telefoonnummer
035-6095829

E-mailadres
info@cultuurpuntsoest.nl

Website
www.ideacultuur.nl

Meer over Theater Idea

Binnenkort zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Wat betekenen de programma’s van de diverse partijen voor de kunst en cultuur in Soest? Wat betekent dat voor de vele  kunstenaars in Soest en wat voor het kunstonderwijs? Wat laten de verschillende partijen zich aan de kunst gelegen liggen? Niet alleen als cultureel maar ook als sociaal maatschappelijk bindmiddel? We willen verder komen dan de constatering in veel programmateksten ‘dat Cultuur heel belangrijk is’. Daarom organiseert het Cultuurplatform Soest een verkiezingsdebat over kunst en cultuur onder de naam ‘Cultuur Kiest’. Hiervoor worden, naast alle politieke partijen, alle leden van het platform uitgenodigd; ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Een aantal partijen heeft al aangekondigd dat ze erbij zullen zijn.


Neem deel aan ‘Cultuur Kiest’ met de Soester politieke partijen op dinsdag 6 maart a.s. om 20.00 uur in Theater Idea, Willaertstraat 49. De zaal is vanaf 19.30 uur open.  

De partijen krijgen de gelegenheid hun standpunten kort toe te lichten voordat het debat losbarst. De partijen wordt gevraagd hun verkiezingsprogramma’s mee te brengen, zodat iedereen die kan inzien en meenemen. De gespreksleiding is in handen van de Soester Harm Jan Luth. Heeft u vragen over deze avond, dan kunt u mailen naar info@cultuurplatformsoest.nl Aanmelden is niet nodig en neemt u vooral andere belangstellenden mee. Wilt u er zeker van zijn dat uw punt onder de aandacht komt, geef dat dan tevoren door zodat de gespreksleider er rekening mee kan houden. 

Wij verwachten een sprankelende avond over een onderwerp dat ons allen aan het hart gaat!
 

Referentie-ID: 17024 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie Cultureel debatTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!