Default (standaard als geen header)

Young VIPs Tour 2018: Kika Sprangers & Sebastiaan van Bavel

21-04-2018

Culturele vereniging Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Culturele vereniging Artishock

Jonge jazztalenten op tournee.

Ieder jaar vissen de programmeurs van de Nederlandse jazzpodia de grootste talenten uit de kweekvijver van de Nederlandse jazzmuziek. De crème de la crème van de prille jazzscene! Dit jaar zijn saxofonist Kika Sprangers en pianist Sebastiaan van Bavel de gelukkigen. Op deze manier hopen de muzikanten zich in de kijker te spelen en een aanvang te maken het beklimmen van de Olympus.

Kika laat zich inspireren door tenorsaxofonist Joshua Redman en door pianist Brad Mehldau. Ze speelde kortgeleden in de JazzClub bij Artishock met haar Quintet. Sebastiaan van Bavel toont zijn talent zowel in de jazz als in de klassieke muziek. Van Bavel heeft de gerenommeerde tenorsaxofonist Jasper Blom aan zijn zijde en voegt ook nog zangeres Vera Naus aan zijn  trio toe. Een reden temeer om hoge verwachtingen te koesteren.

Twee concerten voor de prijs van één, daar moeten we heen!

Bezetting Kika Sprangers Quintet: Kika Sprangers- saxofoon; Eric Brugmans - gitaar; Manuel Wouthuysen - toetsen; Danny van Ruitenburg - bas; Willem Romers - drums.

Bezetting Sebastiaan van Bavel Trio &: Sebastiaan van Bavel - piano; Vera Naus - zang; Jasper Blom - tenorsax; Maciej Domaradzki - contrabas; Jimmi Jo Hueting - drums.

Referentie-ID: 17104 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie Young VIPs Tour 2018: Kika Sprangers & Sebastiaan van BavelTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!