Default (standaard als geen header)

Jaap Coermantocht

18-03-2018

Zondag 18 maart organiseert RTV Tempo-Soest de eerste van de drie wegtoertochten van 2018. De Jaap Coermantocht is dit jaar, anders dan in andere jaren volledig uit gepijld. Er is keuze uit een 75 km en 100 km route. In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we dit jaar geen specifieke (vrouwen) pelotonstochten. Beide routes gaan over rustige landelijke wegen naar de Amerongseberg waarbij de 100 kilometer route nog wat extra hoogtemeters maakt. Routekaartjes zijn op papier beschikbaar aan de start. Gevaarlijke punten zijn duidelijk aangegeven met borden en verkeersregelaars zijn ingezet waar nodig. De aanwijzingen van deze mensen dienen opgevolgd te worden. In de omgeving van het clubhuis is voldoende parkeergelegenheid op het industrieterrein.

Bij restaurant Buitenlust is er voor beide routes de mogelijkheid om een koffiestop te maken, wel voor eigen rekening. Het restaurant is te herkennen aan de Tempo vlaggen die aan de kant van de weg staan. Deelname kost € € 6,-. Leden van de NTFU, KNWU en VWB ontvangen “op vertoon van hun toerfietskaart of licentie €” €2,00 korting. Je kunt je vooraf inschrijven via de website van de NTFU, maar ook op de dag zelf in het clubhuis aan de Industrieweg te Soest. Scan & go is aanwezig. Starten kan tussen 9:00 en 10:00 uur in ons clubgebouw.

ZIe ook www.tempo-soest.nl. Belangrijke regels: Deze toertocht wordt georganiseerd onder auspiciën van de NTFU; Deelname is geheel op eigen risico, de organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid veroorzaakt of geleden door de deelne(e)m(st)er; Het dragen van een helm is verplicht; Houdt je aan alle verkeersregels; Gooi geen afval weg; Eventuele seingevers hebben geen officiële verkeersfunctie.

Referentie-ID: 17151 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achter



Ook vandaag!