Default (standaard als geen header)

Verrukkelijke vuilnismannen en het doe maar mee circus

10-06-2018

Verrukkelijke Vuilnismannen en het doe maar mee circus Zondag 10 juni 2018, 14.30 - 15.30 uur.

De Verrukkelijke Vuilnismannen Ko en Lou, twee rasechte Utrechtse circusartiesten, brengen in deze voorstelling een ode aan de ophaler van afval, zwerfvuil en rommel! Aan de man die net zo belangrijk is als de dokter, de psychiater en de motorcoureur! De Vuilnisman. Onder het motto: “De vuilnisman die alles kan!” brengen Ko & Lou een cascade van vervaarlijke salto’s, de sterke man-op-man Acro-Kliko Truc en verbazen zij met hun vuilnismannensouplesse. Ze jongleren met vuilniszakken en petflessen, blikken, glas en rotte vis om zo het afval te scheiden. Onder het mom van “samen bouwen en veilig stapelen” maken ze van en met het publiek een menselijke piramide.

Een komisch milieutheaterspektakel over: Wees trots op de plek waar je woont en maak er iets moois van… Ere wie ere toekomt! Zo geeft dit circusvariétéduo aan afval en recycling een geheel nieuwe betekenis. Een zomerse circus-en vuilnisact ook voor in de wintermaanden. Het doe maar mee-circus/afval project Gekoppeld aan de voorstelling is er de mogelijkheid op diezelfde dag deel te nemen aan een interactief project rond het thema afval en circus. Met o.a. Bezembalanceren, een circusbehendigheidspel: de bezem op de vinger, de voet, de kin of op de neus laten balanceren. Afvaljongleermachines: als team jongleren met zelfgemaakte jongleerballen. Vuilniskoning(-in) verkiezing: een verkleedspel met afvalmateriaal. Creatief omgaan met de afvalberg: het bouwen van menselijke piramides (vertrouwen en op elkaar kunnen bouwen). Spijkerbedstaan en glaslopen in de Kliko, wie durft mag het proberen. Koordlopen tussen twee biobakken: van de ene kant naar de andere kant lopen over een echte koordloopinstalatie.

Balanceren op grote loopkogels en de slalom rond de petflessen: een snel te leren balans- en behendigheidsspel. Kortom, een speels circusproject over nieuwe creatieve manieren van omgaan met elkaar en met je omgeving. 

Toegangsprijs € € 8,50  exclusief € 1,00 renovatietoeslag Aanvang 14.30 uur, theater open 13.30 uur.

 

Referentie-ID: 17257 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!