Default (standaard als geen header)

Meneer Monster: Gruffalo

01-07-2018

Meneer Monster: Gruffalo Zondag 1 juli 2018, 14.30 - 15.30 uur.

Meneer Monster: De Gruffalo Hij heeft , oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn staart tot aan zijn enge kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Een kleine muis wordt uitgenodigd om te komen eten, eerst door een vos, dan door een uil en vervolgens door een slang. Maar die zien hem zelf als een lekker hapje. Daarom verzint de kleine muis een list. Beleefd slaat hij de uitnodigingen af door te antwoorden dat hij vandaag bij de Gruffalo al en eetafspraak heeft. De Gruffalo ? De muis legt uit hoe dat niet-bestaande griezelbeest er uitziet. De dieren schrikken zich een hoedje en druipen af. Maar dan komt de muis een echte Gruffalo tegen die er precies zo uit ziet als de muis heeft verzonnen! En de Grufallo heeft helaas ook trek in een hartig hapje muis! Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel ?  “

De Gruffalo”, de succesvoorstelling van het nieuwe theater gezelschap ‘’Meneer Monster’’ (bekend van de productie ‘’Poep!’’) en een bewerking van het meesterlijke kinderboek ‘De Gruffalo’ van Julia Donaldson & Axel Scheffler. Met hun frisse en ongepolijste manier van spelen verovert “Meneer Monster” in rap tempo de (jonge) harten van het Nederlandse en Vlaamse publiek. Door de bijzondere publieksopstelling zit je boven op het spel van de acteurs en waan je je midden in het bos. “Meneer Monster” maakt volwassen jeugdtheater vol spanning, muziek en humor.

Regie: Hans Thissen Spel: Olaf van de Ven, Christiaan Bloem en Chris Koopman.

Leeftijd: Vanaf 3 jaar Toegangsprijs € € 8,50  exclusief € € 1,00 renovatietoeslag. Aanvang 14.30 uur, theater open 13.30 uur.

Referentie-ID: 17266 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!