Default (standaard als geen header)

Bouke Rocks Elvis & The Elvis Mattersband

13-07-2018

Bouke Rocks Elvis & The Elvis Mattersband: Tribute to the King Vrijdag 13 juli 2018, 20.30 - 22.30 uur.

Bouke Rocks Elvis & The Elvis Mattersband Bouke en zijn liveband trekken alle registers open in het repertoire van Elvis. Van naar de keel grijpende ballads tot stevige rockers die niemand onbewogen laten. Bouke Scholten groeide op in een muzikale familie en al snel werd ontdekt dat hij over een gouden stem beschikte. Reeds op 18-jarige leeftijd begon Bouke met optreden en ontdekte ook het publiek de krachtige, loepzuivere stem die hij bezit. Hierdoor rees zijn ster snel en werd hij veelgevraagd artiest. Bouke was te gast in een tweetal talentenshows op TV en zo maakte ook de rest van Nederland kennis met Bouke. Met zijn gouden stem won hij in 2009 moeiteloos de RTL4 televisieshow en eind 2014 was hij ook de absolute nummer één in de SBS6 TV show “The Winner Takes It All”. Naast deze succesvolle overwinningen trok Bouke met zijn eigen live band, vaak ook aangevuld met zijn eigen orkest, de theaters in. Met zijn theatershows weet Bouke keer op keer het publiek in extase te brengen.

Bezoekers die de show van Bouke reeds zagen zijn unaniem … WE WANT MORE! Ook werd hij met veel enthousiasme ontvangen op festivals als Kaaipop (B), Cult en Tumult (NL) en Retropop (NL).

Naast de vele uitverkochte theaterzalen in zowel België als Nederland was Bouke ook twee keer te gast in een volledig uitverkocht Ahoy als mister Las Vegas. Ook hier weer met zijn eigen orkest en liveband. Zijn stem en performance bracht Bouke in 2012 zelfs tot in Memphis (USA) waar hij op het landgoed Graceland mocht optreden voor een wereldwijd Elvis publiek. Bouke Rocks Elvis. Verwacht geen glitterpakken, opgekleefde bakkebaarden of brede broekspijpen. Dit is de beste Elvis tribute-show ooit! Een unieke ervaring die bezoekers sprakeloos achterlaat. Toegangsprijs €€ 26,50 exclusief € € 1,00 renovatietoeslag. Theater open 19.30 uur.

Referentie-ID: 17268 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!