Default (standaard als geen header)

Voetprints voor Nepal 15 april 2018, DOE MEE!!!! Wandelen voor een goed doel.

15-04-2018

Voetprints voor Nepal 15 april 2018, DOE MEE!!!! Wandelen voor een goed doel.

Op 15 april 2018 gaat Voetprins voor Nepal voor het eerst van start in het prachtige Birkhoven en de Soesterduinen. Hier zijn 2 wandel- en 2 fietsroutes uitgezet + een rolstoelroute. Het goede doel is deze keer een vervolgproject in Jhiljhile (Ilam, oost Nepal) waarmee we een groep van de allerarmsten in Nepal (ook wel onaanraakbaren genoemd) blijvend een inkomen, zelfredzaamheid en daarmee eigenwaarde hopen te geven. Hoe werkt het? Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50. Dit is om de kosten van de organisatie te dekken en zo kan al het sponsorgeld ook echt voor het goede doel worden gebruikt. Wat je kunt verwachten is een gezellige, goed verzorgde dag met o.a. een leuke herinnering, een Nepalese maaltijd en gelegenheid om je gratis te laten masseren na de finish. Voetprints voor Nepal is een sponsorloop.

De deelnemers van Voetprints voor Nepal zoeken sponsors onder hun familie, vrienden en collega’s en proberen zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen. Er kan gewandeld worden over een afstand van 15 of 25 km tevens is er een rolstoelroute over 10 km. Verder kan men ook fietsen over een afstand van 30 en 50 km.

Inschrijven gaat via een inschrijfformulier welke is te downloaden op www.mahamata.nl hier is ook verder informatie te vinden. Start en Finish Clubhuis A.V. Triathlon, Barchman Wuytierslaan 236, 3819 AC Amersfoort. Hier zijn kleedkamers, toiletten en een bar (open vanaf 09.00 uur) en een fietsenstalling. Voor wie met de auto komt: Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van Superfun, Middelhoefseweg 10 te Amersfoort. Volg de aanwijzingen van de bordjes en/of verkeersregelaar(s) Informatie Alle informatie is te vinden op www.mahamata.nl of bij Hans Koele, tel. 06-81175254

Referentie-ID: 17308 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!