Kunst Cultuur

Soest bruist van cultureel engagement

Lees verder

 

Video

Ontdek Soest en Soesterberg

Bekijk video

 

Actief

Genoeg te doen!

Soest ligt in een fraaie groene omgeving

Kinderen

Kinderen

In Soest is er van alles te beleven voor kinderen, van kabouterpad tot museum

Eten Drinken

Welkom in Soest

Vandaag Agenda

Overnachten

Blijf slapen

Soest kent tal van prima adressen om een heerlijk weekend, of..

Bekijk aanbod

Winkelen

Verwen jezelf of een ander

Soest kent verschillende winkelgebieden

Overzicht

 

event

GO! Opera Queen Arthur in Cabrio

16-09-2018

GO! Opera Queen Arthur Zondag 16 september 2018 | 15.00 - 16.30 uur | 27,50 en 22,50 OPERA IN HET PARK: 

Queen Arthur van GO! Opera Openlucht Opera met projectkoor, solisten en begeleidingsorkest. artistiek leider en dirigent: Roy Voogd regisseur: Petra Andriessen Merlijn - Henri Kalb, acteur/verteller Arthur - Frans Fiselier, bariton Guinevere - Ingrid Stijsiger, mezzosopraan Lancelot – Jeroen Bik, tenor Het volk – GO! Opera Projectkoor Zuidwest Friesland en Amersfoort, m.m.v. Les Rigolaux GO! Begeleidingsorkest - orkestleider: 

Vaughan Schlepp Duizend jaar na dato vertelt Merlijn eindelijk het ware verhaal achter Koning Arthur. Niets minder dan Engelse Koninkrijk vormt de inzet in het zwarte schaakspel dat hij gedwongen was te spelen met Morgana, de jaloerse heks en halfzuster van Arthur. Merlijn speelt het schaakspel van de liefde, maar Koning Arthur heeft het moeilijk. Hij valt op mannen, maar dat is voor een koning erg onhandig. Natuurlijk kan hij op zijn kasteel doen en laten wat hij wil. Zolang hij buiten de muren de façade maar in tact laat, is er niets aan de hand. Zijn beperkte bewegingsvrijheid frustreert Arthur echter. Iedereen om hem heen kan gaan en staan waar hij wil. Guinevere, die Arthur tot zijn koningin maakte omdat een koning nu eenmaal voor nageslacht moet zorgen, geniet volop van haar onbelemmerde bewegingsvrijheid, maar de verantwoordelijkheid om voor de troonsopvolger te zorgen drukt zwaar op haar schouders. Maar Arthur, de koning nota bene, moet bij iedere stap die hij zet op zijn tellen passen. De troonopvolger laat op zich wachten en het volk wordt onrustig. Dan maakt Lancelot als ridder te paard een opmerkelijke sprong... 

De kaarten zijn 27,50 en 22,50 voor kinderen tot 12 jaar. De kaartverkoop start 1 mei. Kaarten kunnen besteld worden via www.GoOpera.nl.

Referentie-ID: 17430 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!