Default (standaard als geen header)

Zomerfeest Soest

19-05-2018

Pinksterweekend 19 & 20 mei 2018 Lemon Tree van Fools Garden tot Shirt uit en zwaaien van Het Feestteam en Sinds een dag of twee van Doe Maar tot Das kann doch nur die liebe sein gezongen door Otto Lagerfett.

Je hoort het allemaal bij Zomerfeest Soest! Voetjes van de vloer met ‘Die Verrückte Stunde Show’ en Het Feestteam Zaterdagavond komt ‘Die Verrückte Stunde Show’ er een gezellige feestavond van maken. Naast dit avondvullende programma zal Het Feestteam ervoor zorgen dat het dak eraf gaat, of zoals zij zelf zouden zingen ‘De hele tent gaat als een jojo’! Korenmiddag - Knollenkoor De mannen van het Soester Knollenkoor hebben voor de zaterdagmiddag een tal van koren uit de omgeving uitgenodigd om er weer een muzikale en gezellige middag van te maken. Entree voor de Korenmiddag is gratis. Duitse Familiedag met Soester Kampioenschap Touwtrekken Ook dit jaar barst op zondagmiddag de strijd om de Soester Kampioen Touwtrekken opnieuw los! Inschrijven kan t.z.t. in teams van 4 personen op deze website.

Naast deze spannende strijd is er op het feestterrein nog veel meer te beleven voor jong en oud. Zo zal Otto Lagerfett het Zomerfeest opluisteren met gezellige Duitse Schlagers! Entree voor de Duitse Familiedag is gratis.
 

Referentie-ID: 17440 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!