Default (standaard als geen header)

Bevrijdingsconcert voor veteranen en inwoners van de gemeente Soest

23-06-2018

Veteranen en bevrijdingsconcert

Op 23 juni 2018 organiseert de stichting comité 4 en 5 mei Soest – Soesterberg een veteranen/ bevrijdingsconcert met de kapel van de Koninklijke Luchtmacht in Soest.

Dit concert is toegankelijk voor veteranen die een persoonlijk uitnodiging hiervoor ontvangen en voor inwoners uit Soest en Soesterberg. Het concert gaat plaatsvinden in de sportzaal van Optisport aan de Dalweg (bij het zwembad) te Soest. Kaarten worden gratis ter beschikking gesteld. 

Brand story van het Orkest KLU

Nergens anders ter wereld vind je 41 blazers en een 7-koppige ritmesectie in één orkest. Vakmusici die stuk voor stuk behoren tot de top binnen hun discipline.

Met als resultaat soulvolle, symfonische popmuziek met een krachtige groove en een herkenbare beat. Een geluid uit duizenden. Dat is het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Het orkest is bekend van bevrijdingspop, militair ceremonieel of de Last Post bij de aankomst van de MH17-slachtoffers op vliegbasis Eindhoven, maar doet veel meer.

Verrassende samenwerkingen met andere muzikanten, zangers en zangeressen zoals Ellen ten Damme en Leona Philippo zorgen voor een afwisselend repertoire. Van Uptown Funk van Bruno Mars tot de filmmuziek van Mission Impossible. Ook klassiekers als Brothers In Arms van Dire Straits en de soundtrack van Top Gun komen voorbij.

Kaarten worden gratis verstrekt en zijn na 20 mei 2018 te verkrijgen bij het museum Soest tijdens de openingstijden op de wo, vrij, za en zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur en bij boekhandel Van de Ven tijdens de openingstijden.

Dit concert is financieel mogelijk gemaakt door: Stichting Comité 4 en 5 mei Soest-Soesterberg, gemeente Soest, Prins Bernhard Cultuurfonds, KF Hein fonds en de RABO bank Amersfoort Eemland.

De kaarten komen beschikbaar na 20 mei 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lichtshows en beelden op een drie bij zes meter grote led wall zorgen voor visueel spektakel. Het orkest is hip, funky, strak, gedurfd én benaderbaar. Een unieke combinatie. Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht is een spierballenorkest met een subtiele touch. Intiem als de situatie daarom vraagt, en het volgende moment groots. Dynamisch dus, maar altijd met een volstrekt eigen sound waar je niet omheen kan.

 

Referentie-ID: 17450 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!