Default (standaard als geen header)

Atelierlint Soest 2018

15-09-2018 t/m 16-09-2018

Cultuurplatform Soest

Heideweg 39
3768 BA Soest

Telefoonnummer
035-6090692

E-mailadres
info@cultuurplatformsoest.nl

Website
www.cultuurplatformsoest.nl

Meer over Cultuurplatform Soest

Een bijzondere tocht langs artistiek Soest! Pak lekker de fiets (of misschien met een beetje minder weer de auto) en ga genieten van al het moois wat Soest op het gebied van beeldende kunst te bieden heeft tijdens deze achtste atelierroute. In grote en kleine ateliers en op een paar bijzondere locaties zoals Amerpoort-het Leemveld, boerderij het Gagelgat, galerie en beeldentuin Hazart, Museum Soest, Ombers en Okers en de smederij van Rein Tupker kunt u werk van ongeveer 60 Soester kunstenaars en hun gasten bewonderen.

Kijk in de brochure of op de website wat alle kunstenaars te bieden hebben en maak uw keuze. Onderweg of na afloop kunt u kiezen uit de speciale aanbiedingen van de horecagelegenheden en Ombers & Okers die genoemd worden achterin de brochure. Ook zijn er muzikale en theatrale bijdragen en in Museum Soest treedt balletstudio Sylvia Refos voor u op. Bij het infopunt/cultuurpunt in Idea kunt u een overzichtstentoonstelling zien van het werk van de deelnemende kunstenaars. Dit is een goed startpunt voor een of twee mooie middagen.

Het Cultuurplatform Soest organiseert deze atelierroute om u een kijkje in de artistieke keuken van het vele Soester talent op het gebied van beeldende kunst te laten nemen en wenst u gezellige en inspirerende middagen toe!

Zaterdag 15 en Zondag 16 september, 12:00 - 18:00 uur. 
 

Referentie-ID: 17533 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie Atelierlint Soest 2018Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!