Kunst Cultuur

Soest bruist van cultureel engagement

Lees verder

 

Video

Ontdek Soest en Soesterberg

Bekijk video

 

Actief

Genoeg te doen!

Soest ligt in een fraaie groene omgeving

Kinderen

Kinderen

In Soest is er van alles te beleven voor kinderen, van kabouterpad tot museum

Eten Drinken

Welkom in Soest

Vandaag Agenda

Overnachten

Blijf slapen

Soest kent tal van prima adressen om een heerlijk weekend, of..

Bekijk aanbod

Winkelen

Verwen jezelf of een ander

Soest kent verschillende winkelgebieden

Overzicht

 

event

Nationale Modderdag

29-06-2018

Op vrijdag 29 juni is het Nationale ModderDag en wordt er wereldwijd door kinderen met modder gespeeld. Ook op de kinderboerderij kunnen kinderen genieten van modder. Van 14.00-17.00u zijn er verschillende activiteiten te beleven. Vies worden is gegarandeerd! ModderDag is ontstaan om kinderen meer natuurbeleving mee te geven. Kinderen spelen en ervaren twee belangrijke elementen: water en zand (aarde). Deze elementen staan aan de basis van alles wat leeft, samen worden ze modder. Op ModderDag beleef je de modder met al je zintuigen: voelen, ruiken, horen en zien.

Op de kinderboerderij kun je deze vrijdag heerlijk met modder spelen tijdens de volgende activiteiten: een modderrace, een grabbelton, modderkleien, modderbaden, modder schminken, modder glijden en met je blote voeten door de modder banjeren. Uitgespeeld met modder? Ren dan door de wasstraat waar de sproeiers de modder van je af spoelen. Vies worden is de bedoeling. Zorg ervoor dat kinderen op ModderDag kleren aan hebben die vies mogen worden en neem eventueel een extra set kleding, zwembroek/badpak en een handdoek mee.

Om leuke moddertaartjes te maken mogen kinderen ook hun eigen potten, pannen en vormpjes meenemen. De activiteiten vinden doorlopend plaats tussen 14.00 en 17.00u. Alle activiteiten zijn gratis. U hoeft zich niet aan te melden voor ModderDag, maar het is leuk als u via onze Facebookpagina laat weten dat u komt.

Referentie-ID: 17662 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!