cultuur

Soest bruist van cultureel engagement

Lees verder

 

doen

Genoeg te doen!

Soest ligt in een fraaie groene omgeving

kinderen

Kinderen

In Soest is er van alles te beleven voor kinderen, van kabouterpad tot museum

etendrinken

Welkom in Soest

Vandaag Agenda

overnachten

Blijf slapen

Soest kent tal van prima adressen om een heerlijk weekend, of..

Bekijk aanbod

winkelen

Verwen jezelf of een ander

Soest kent verschillende winkelgebieden

Overzicht

 

event

Cinema Soestdijk

22-08-2018 t/m 25-08-2018

Paleis Soestdijk

Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA Baarn

Telefoonnummer
035-5412841

E-mailadres
info@paleissoestdijk.nl

Website
www.paleissoestdijk.nl

Meer over Paleis Soestdijk

CINEMA SOESTDIJK IN PREMIERE
GENIET OP 22, 23, 24 EN 25 AUGUSTUS VAN ZOMERSE FILMAVONDEN IN DE PALEISTUIN

‘Cinema Soestdijk, een zomeravond met vrienden, picknick en een kleedje op het gras, in het magische decor van Paleis Soestdijk.’

Vrijdag 29 juni 2018, Baarn – Paleis Soestdijk introduceert Cinema Soestdijk; op 22, 23, 24 en 25 augustus wordt de paleistuin omgetoverd tot een openluchtbioscoop. Bezoekers hebben gedurende deze 4 dagen de keuze uit steeds een andere film die om circa 21.00 u start aan de achterzijde van het paleis met uitzicht op de vijver. Tickets kunnen vanaf a.s. maandag worden gereserveerd op de website www.paleissoestdijk.nl. Dan zullen ook de namen van de films bekend worden gemaakt en geldt een korting voor snelle beslissers. 

Maandag 2 juli start de kaartverkoop en wordt de eerste film bekendgemaakt. Aansluitend maakt Paleis Soestdijk iedere dag, via Facebook en de website, een nieuwe film bekend. 

Voor snelle beslissers is er een speciaal tarief van € 16,00 voor een ticket zonder zitplaats. Dit tarief is geldig van maandag 2 juli tot en met zondag 8 juli. Vanaf maandag 9 juli start de reguliere kaartverkoop, kaarten vanaf € 18,50 per persoon. Behalve reguliere tickets is het mogelijk een stoel bij te boeken én kunnen bezoekers gebruikmaken van het VIP arrangement; een diner in de Oranjerie voorafgaand aan de voorstelling en drankjes gedurende de avond.
De tuin is die dagen geopend vanaf 18.00 uur en de films beginnen rond circa 21.00 uur. 

Zomerprogramma 2018
Cinema Soestdijk is hiermee, na de zeer succesvolle reeks van Elisabeth in Concert en de aankomende concertreeks van Royal Park Live met o.a. Sting, De Dijk en Jack Johnson, weer een nieuw publieksevenement binnen de zomerprogrammering van 2018.

Gezinsrondleidingen, speurtochten, multimediatour, Royal Run
In de zomervakantie, van 13 juli t/m 26 augustus, gelden er ruime openingstijden van het paleis en de tuin; m.u.v. maandag is het paleis alle dagen tussen 10.00 en 17.00 uur geopend. Daarbij zijn er speciale activiteiten en arrangementen voor het hele gezin. Kijk voor het volledige programma op www.paleissoestdijk.nl 
 

 

Referentie-ID: 17783 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie Cinema SoestdijkTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!