Default (standaard als geen header)

Open Deurenweken

10-09-2018 t/m 22-09-2018

Gratis meedoen tijdens de Open Deurenweken 

Ballet of theater? Trompet of schilderen? Doe een proefles tijdens de Open Deurenweken en maak je keuze! De Open Deurenweken van Scholen in de Kunst vinden plaats van 10 t/m 22 september a.s. op diverse locaties, waaronder het Eemhuis. Gratis toegang.
De Open Deurenweken zijn bedoeld om vrijblijvend deel te nemen of te kijken bij diverse cursussen dans, theater, muziek en beeldend, rond te kijken in de cursusruimtes en sfeer te proeven. Het is tevens bedoeld als oriëntatie in het veelzijdige aanbod en makkelijker tot een keuze te komen. Door zelf deel te nemen aan één van de vele cursussen die dit seizoen van start gaan, is er alle gelegenheid daarover de nodige informatie in te winnen. Dat kan o.a. ook door een praatje aan te knopen met de aanwezige docenten of cursisten, die ter plekke aan het werk zijn. 
Extra open huis met Mark Haayema
Voor kinderen (en hun ouders) die nog twijfelen over de keuze van een muziekinstrument, diverse instrumenten willen uitproberen of kennis willen maken met docenten, organiseert Scholen in de Kunst een extra open huis op zondag 9 september. Iedereen kan tussen 13.00 en 16.00 uur binnenlopen! Dit open huis is onderdeel van Rondje van de Stad, hét weekend waarin inwoners worden getrakteerd op vele (gratis) culturele activiteiten. 
Tijdens het open huis geeft het Bach Jeugd Orkest samen met verteller Mark Haayema een heel bijzonder concert, waarin kinderen kunnen kennismaken met alle instrumenten. Door middel van een verhaal hoort het publiek vele muziekinstrumenten samen en apart. Na de voorstelling kan iedereen instrumenten vasthouden, uitproberen en er vragen over stellen. Het concert begint om 14.00 uur.

Cursuslocaties
De Open Deurenweken vinden plaats op de volgende locaties van Scholen in de Kunst: Eemhuis (Eemplein 75), ICOON (Leeghwater 1-3) in Amersfoort. En in de vestigingen in Hoogland (Sportlaan 28), Soest (Kerkplein 1) en Leusden (Eikenlaan 1). 

datum Open Deurenweken: maandag 10 t/m zaterdag 22 september 2018 
datum Open Huis: zondag 9 september 2018, 13.00-16.00 uur
plaats: locaties van Scholen in de Kunst in Amersfoort, Hoogland en Leusden 
prijs: gratis toegang, opgave vooraf is niet nodig

informatie: www.scholenindekunst.nl
 

Referentie-ID: 17978 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!