Default (standaard als geen header)

Theatersport - Voorstelling & workshop

30-09-2018

Culturele vereniging Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Culturele vereniging Artishock

Wat?
Theatersport is een vorm van niet-theatrale improviseerkunst (lees ´schakelen´) waarbij je associeert, rijmt, speelt, uitdaagt en lacht. Je ontdekt vooral hoe makkelijk en ontwapenend het werkt om even iets anders neer te zetten dan jezelf, wie dat dan ook maar moge zijn. De ´regels´ die gelden zijn universeel en zélfs te gebruiken in het echte leven: de ander laten schitteren, accepteren en incasseren, positiviteit en maakbaarheid: van niets iets maken. We zullen verschillende games laten zien. En als je mee doet aan de workshop, hopen we natuurlijk ook iets van jouw talenten te zien..

Wie?
Ons ´Retourtje Vooruit´ daagt dit keer ´Alter ego´uit. Ze komen uit Utrecht en staan bekend om hun vindingrijkheid en lef. Gelukkig hebben we twee rechters die de boel met strenge hand reguleren en een presentator die het publiek door de middag heen begeleidt. Dagmar, Ruud, René, Jori, Klazien, Lilian, Majella, Martine, Mylène, Maroesjka en Natasja zullen op de een of andere manier op of om het toneel ´falen met plezier´. (Claire, Frankeline en Gerda schitteren door afwezigheid). We hebben ook een muzikant gestrikt: René van de Vosse.

Waarom?
Omdat we graag laten zien aan vrienden en familie waar we toch mee bezig zijn die woensdagavond in de twee weken. Omdat het een leuk verzetje en middagje uit is. En ook als je je bij ons wilt aansluiten: Wees welkom. Neem gezellig publiek mee!

Zondag 30 september 2018 van 13.30 uur - 17.00 uur
€ 10,00 voor voorstelling incl. workshop 13.30 uur - 17.00 uur
€ 7,50 voor de voorstelling 15.30 uur - 17.00 uur
Kinderen krijgen € 2,50 korting op de totaalprijs.
Met de opbrengst betalen we de zaal en de muzikant.

Voor meer informatie, reserveringen en groepskorting:
Natasja van Voorst, 06-41 32 02 06, info@xtensys.nl

Referentie-ID: 18070 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie Theatersport - Voorstelling & workshopTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!