Default (standaard als geen header)

Nani speelt Andalusian Brew

18-11-2018

Culturele vereniging Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Culturele vereniging Artishock

Noam Vazana komt op zondag 18 november op uitnodiging van Artishock in Soest een optreden verzorgen samen met gitarist Frank Ong-Alok onder de naam Nani.

Haar albums en optredens worden steevast positief ontvangen door de serieuze muziekpers. In 2017 kwam “Andalusian brew” uit, waarop ze Sefardische, Arabische, Noord-Afrikaanse muziek en jazz vermengt op een warme en hedendaagse manier. De Volkskrant noemt haar optredens “een must.”

Noam is naast zangeres ook pianiste en ze soleert op de trombone. Inmiddels heeft ze al op vele binnen- en buitenlandse festivals (zoals North Sea Jazz, Music Meeting) en podia gespeeld. We zijn daarom zeer vereer dat ze naar Artishock komt.

Noam Vazana is de dochter van Marokkaans Joodse ouders. Haar ouders vluchtten in de jaren vijftig naar Israël. Haar vader was een Hebreeuwse purist. Haar moeder en grootmoeder spraken Ladino, de taal die de Sefardische Joden in Spanje en Marokko spraken - Spaans vermengd met Hebreeuws. Het is de taal die Noam ook spreekt maar vooral ook zingt. Zo communiceerde zij met haar oma. Noam treedt op onder de naam Nani, de naam die haar oma haar gaf.

Noam wil  met haar muziek verbinding bewerkstelligen, ongeacht afkomst of geloof. Inmiddels woont ze in Nederland.

 De entree is € 12 voor niet leden en €9 voor leden

Referentie-ID: 18098 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie Nani speelt Andalusian BrewTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!