Default (standaard als geen header)

Jazzconcert Dominic J. Marshall Trio

08-12-2018

Culturele vereniging Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Culturele vereniging Artishock

ZATERDAG 8 DECEMBER: WIJNPROEVERIJ 'TERRA WINE', aanvang 19.00 uur & JAZZCONCERT DOMINIC J. MARSHALL TRIO, 21.00 uur (entree concert € 12,-/9,-).

Voorafgaand aan het concert van het Dominic J Marshall Trio is er een wijnproeverij in Artishock van Terra Wine (19.00–21.00 u). Gedurende de gehele avond kunt u ook aan de bar een glas van een van deze topwijnen bestellen, tegen een schappelijke prijs.

Terra Wine is specialist in exclusieve kwaliteitswijnen, veelal Bio en Biodynamische wijnen uit de hele wereld. De gekozen wijnen zijn duurzame kwaliteitswijnen met groot respect voor mens, natuur en milieu.

De jonge Britse pianist, componist en “beatmaker” Dominic J. Marshall (29 jaar) studeerde cum laude af aan het conservatorium van Amsterdam en bleef in Nederland hangen. Zijn trio heeft een voorliefde voor impro, jazz, klassiek, hiphop, soul en folk. Dan ben je niet eenkennig. Marshall speelt piano en synthesizer en heeft al vier albums uitgebracht waarvan “The Triolithic” uit 2016 en “Spirit Speech” uit 2014 de laatste zijn. Intrigerende titels toch! Het trio is al te gast geweest bij De Wereld Draait Door, Vrije Geluiden en het Bimhuis; in 2015 stond de band op het podium bij North Sea Jazz. De band zit duidelijk in de lift! Dit geluid is nog niet te horen geweest bij Artishock maar nu gaat het jazzpodium prettig zijn boekje te buiten met de keuze voor dit trio. Volgens pianist Jamie Cullum brengt Marshall “een overweldigende jazzerfenis met zich mee maar evengoed iets heel fris en nieuws”. Dominic ontving uit handen van Cullum in 2013 de “Emerging Excellence Award”. Het jaar daarop won hij de Dutch Jazz Competition. De prijzen gaan niet aan zijn neus voorbij. Redenen te over om je oor te luisteren te leggen bij dit trio. Bezetting:

Dominic J. Marshall – piano, synthesizer; Glenn Gaddum jr - bas; Jamie Peet - drums.

Referentie-ID: 18145 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie Jazzconcert Dominic J. Marshall TrioTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!