Default (standaard als geen header)

Herderstocht Soest

15-12-2018

Het begint een echte traditie te worden, de herderstocht eind december rondom Cabrio.

Kerst is een feest van traditie en van samenzijn ,alleen het kerstverhaal wordt niet meer alleen verteld in de kerk. Op 15 december vind er een speciale kerst theatertocht plaats door de bossen rondom Cabrio. Langs 11 verschillende scènes wordt het kerstverhaal op een moderne manier gespeeld. “Niet iedereen kent het kerstverhaal meer. De kerk is niet voor iedereen meer de juiste plek om dat verhaal te horen en dat hoeft ook niet. Alleen het zou zonde zijn als daardoor het kerstverhaal niet meer verteld zou worden,” aldus een bezoekster van vorig jaar. Kerst is een feest wat bij de Nederlandse cultuur past. Iedereen is dan ook welkom om het kerstverhaal van ons te horen. De tocht loopt door het bos rondom Cabrio. Het pad is verlicht door waxinelichtjes. Een magische mogelijkheid om het bos bij donker te aanschouwen. Koning Herodes, de herberg, een Heraut en vele anderen, allemaal zijn ze naar Soest gekomen om hun verhaal te vertellen. Op zaterdag 15 december vertrekt vanaf 17:30 uur om de 7 minuten een groep om de tocht te gaan wandelen.

Kaarten zijn te koop bij Christelijke boekhandel De Fakkel. Daar kunt u kiezen uit verschillende tijden. Kosten: Kinderen van 4 jaar tot en met 11 jaar, €€1,00. Vanaf 12 jaar zijn de kosten €€ 5,00 per kaartje. Kinderen onder de vier jaar zijn gratis. De tocht gaat door het bos, dat maakt de tocht dus minder geschikt voor rollators en rolstoelen. Bij Cabrio is er ruimte om nog even na te praten en daar wordt ook drinken en eten verkocht.

Dus kortom: 15 december 2018 Vanaf Cabrio (Soesterbergsestraat 140, Soest) Vanaf 17:30 uur tot 19:29 uur vertrekt er om de 7 minuten een groep. Kaarten: 0-3 gratis 4-11: €€ 1,00 12-99: €€ 5,00 Kaartverkoop bij de Fakkel: Soesterbergsestraat 74, Soest Aanmelden: fakkelsoest@solcon.nl

Referentie-ID: 18301 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!