cultuur

Soest bruist van cultureel engagement

Lees verder

 

doen

Genoeg te doen!

Soest ligt in een fraaie groene omgeving

kinderen

Kinderen

In Soest is er van alles te beleven voor kinderen, van kabouterpad tot museum

etendrinken

Welkom in Soest

Vandaag Agenda

overnachten

Blijf slapen

Soest kent tal van prima adressen om een heerlijk weekend, of..

Bekijk aanbod

winkelen

Verwen jezelf of een ander

Soest kent verschillende winkelgebieden

Overzicht

 

event

Schrijfcaf�

19-12-2018

Boekhandel Van de Ven

Soesterbergsestraat 54c
3768 EJ Soest

Telefoonnummer
035-6012419

E-mailadres
info.vandeven@libris.nl

Website
www.boekhandelvandeven.nl

Meer over Boekhandel Van de Ven

Spannend schrijven

Het Schrijfcafé stond in november in het teken van spannende verhalen en dat hebben we geweten. Sommige deelnemers hielden hun oren dicht tijdens het voorlezen. De spanning die de schrijvers in hun verhalen wisten te leggen werd hen soms teveel.  De schrijfcoach zet een koperen mensfiguurtje op tafel. Ze vraagt ons de associaties op te schrijven die in ons opkomen. Met drie dingen van ons lijstje schrijven we vervolgens een mini spannend verhaal van drie regels. De toon is gezet, het belooft een spannende bijeenkomst te worden.

Met kaarten uit het spel ‘black stories’ brengt ze ons verder in de stemming. Het wakkert onze verbeelding lekker aan. Als we aan de hand van één van de kaarten zelf een verhaal mogen schrijven waarin we iemands raadselachtige dood moeten verklaren, komen er de meest fantasievolle teksten uit onze pen. Sommigen teksten zijn zo beeldend geschreven dat mensen bij het voorlezen hun oren dicht houden. Gelukkig sluit de schrijfcoach af met een luchtigere opdracht. Iedereen gaat opgetogen weer naar huis.  

De bijeenkomsten van het Schrijfcafé zijn maandelijks op de derde woensdag van de maand van 14.00-16.00 uur. De eerstvolgende is op 19 december. Het is een ongedwongen middag waarop je jezelf centraal mag zetten. Gewoon onder het genot van een kopje koffie of thee.

Een bijeenkomst inclusief koffie en thee kost €15,-. Aanmelden kan bij Boekhandel Van de Ven (035-6012419) of via Corrie van www.zinexprez.nl  (06-40155282)
 

Referentie-ID: 18305 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie Schrijfcaf�Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!