Default (standaard als geen header)

Schrijfcaf�

19-12-2018


Telefoonnummer

E-mailadres

Website

Meer over

Spannend schrijven

Het Schrijfcafé stond in november in het teken van spannende verhalen en dat hebben we geweten. Sommige deelnemers hielden hun oren dicht tijdens het voorlezen. De spanning die de schrijvers in hun verhalen wisten te leggen werd hen soms teveel.  De schrijfcoach zet een koperen mensfiguurtje op tafel. Ze vraagt ons de associaties op te schrijven die in ons opkomen. Met drie dingen van ons lijstje schrijven we vervolgens een mini spannend verhaal van drie regels. De toon is gezet, het belooft een spannende bijeenkomst te worden.

Met kaarten uit het spel ‘black stories’ brengt ze ons verder in de stemming. Het wakkert onze verbeelding lekker aan. Als we aan de hand van één van de kaarten zelf een verhaal mogen schrijven waarin we iemands raadselachtige dood moeten verklaren, komen er de meest fantasievolle teksten uit onze pen. Sommigen teksten zijn zo beeldend geschreven dat mensen bij het voorlezen hun oren dicht houden. Gelukkig sluit de schrijfcoach af met een luchtigere opdracht. Iedereen gaat opgetogen weer naar huis.  

De bijeenkomsten van het Schrijfcafé zijn maandelijks op de derde woensdag van de maand van 14.00-16.00 uur. De eerstvolgende is op 19 december. Het is een ongedwongen middag waarop je jezelf centraal mag zetten. Gewoon onder het genot van een kopje koffie of thee.

Een bijeenkomst inclusief koffie en thee kost €15,-. Aanmelden kan bij Boekhandel Van de Ven (035-6012419) of via Corrie van www.zinexprez.nl  (06-40155282)
 

Referentie-ID: 18305 - Redactie: CultuurPunt Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!