Default (standaard als geen header)

Govert's Bluesband

30-03-2019

Culturele vereniging Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Culturele vereniging Artishock

30 maart, 21:00, Govert's Bluesband brengt Blues en meer populaire bluesy pop-covers naar Artishock.

Govert's bluesband bestaat uit een gezellige groep muzikanten waarbij plezier en muzikaliteit voorop staat. De basis (drum, bas, gitaar) is dik in orde. Voeg daar Govert's harmonicaspel en de zang van zangeres Jacqueline van den Berg aan toe en je hebt een heerlijke band om naar te luisteren en kijken.  

Het repertoire varieert van de bekendste bluescovers, via jaren '70 en '80 covers tot meer recente bluesy gespeelde covers van oa. Anouk. Half december 2018 stonden ze in Bussum in een kleine kroeg / eetcafe en gaven een puik ingehouden concert. Bij Artishock is er voldoende gelegenheid om wat breder uit te pakken. Daniel zal de cachon verruilen voor een drumstel, en Jacqueline krijgt meer ruimte om te bewegen en de bezoekers te vermaken en uit te dagen om mee te zingen en te dansen. 

Het betreft een regionale band met bandleden uit Amsterdam en het Gooi die naast regelmatige in de omgeving optreden( Maloe Melo Amsterdam, De Brink Laren-Blaricum, Cafe Goesting Bussum ) ook af en toe uitstapjes maken naar locaties elders in het land. Denk aan Serious Request Cafe in De Rijp, optredens in Nes op Ameland, Oegstgeest, Wormerveer, Gemerik en Amersfoort. Op 30 maart zijn ze te zien en horen bij Artishock in Soest.

Samengevat, er staat je weer een echte Artishock avond vol muziek, plezier en dansen op bekende blues en populairdere nummers te wachten.

Bandleden:

Jacqueline van den Berg (zang)
Govert Muijs (blues harp)
Frank Heeneman (gitaar)
Stephan Broer van Dijk (bas)
Daniel Snelders (drums) 

Facebook: https://www.facebook.com/Govertsbluesband

Referentie-ID: 18328 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie Govert's BluesbandTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!