Default (standaard als geen header)

Make Music Kids

04-03-2019

Een project voor alle kinderen uit Soest!

Aanvang:      Elke 1e maandag van de maand van 16.00 uur tot 17.30 uur
Locatie:        De Plantage op de Smitsweg 311 te Soest
Voor:             Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd)
Uitvoering:    MG Muziekschool Baarn-Soestdijk
Website:       www.makemusickids.nl

Make Music Kids wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Soest ism de Stichting Balans en de Muziekschool Baarn-Soestdijk Kinderen kunnen zich hiervoor, via de website (www.makemusickids.nl) kosteloos aanmelden, waarna zij op de deelnemerslijst worden gezet. Gezien het maximaal aantal plaatsen (+/-40) ontvangen de kinderen vooraf een bevestiging voor deelname. Voor de kinderen liggen tal van muziekinstrumenten klaar, waaronder Djembé`s, gitaren, fluiten, sambaballen, accordeons, piano’s etc.

Onder leiding van een project leider en een muzikaal leider worden de kinderen wegwijs gemaakt met de aanwezige instrumenten. Natuurlijk kan er ook gezongen en gedanst worden. Het project voorziet niet in muzikaal onderwijs, maar heeft tot doel kinderen met elkaar van muziek, dans en zang te laten genieten en op deze wijze tevens contact met elkaar te laten maken.

Als basis wordt uitgegaan van zang en dans, dit per maand aangevuld met een diversiteit van instrumentele uitingen. (bijvoorbeeld: Gitaar, Djembé, fluit, internationale muziek uit het project Make Music Together, etc.)

Tijdens de pauze van zo’n 20 minuten krijgen de kinderen iets lekkers te drinken. Vanzelfsprekend mogen de ouders mee om de kinderen bezig te zien.

Voor deelname opgave via dit website-formulier.

Voor afmelden opgave via dit website-formulier.

 

 

Referentie-ID: 18485 - Redactie: CultuurPunt Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!