Default (standaard als geen header)

Jan van Zal laat Sixties herleven tijdens Soester popconcert

23-03-2019

Jan van Zal laat Sixties herleven tijdens Soester popconcert

SOEST - Zwijmelen bij The Moody Blues, swingen op ‘Love Me Do’ van The Beatles, herinneringen ophalen bij een evergreen van Cliff of Elvis. Liefhebbers van muziek uit de zestiger jaren kunnen hun hart ophalen bij het Back To The Sixties-feest dat Jan van Zal voor de vierde keer organiseert. De Soester neemt als leadzanger van de Soester formatie The Old Men’s Pleasure Band deel aan het muziekevenement.

Vier bands zijn op zaterdag 23 maart te bewonderen op het podium bij Dansschool Sepp aan de Weegbreestraat. Organisator Jan van Zal heeft naast zijn eigen band vier acts gestrikt voor wie muziek uit de jaren zestig geen geheimen heeft. Zoals De Torero’s, deze band verzorgde het voorprogramma van The Beatles toen ‘The Fab Four’ in 1964 hun enige concert in Nederland gaven. ,,Twee leden van de originele bezetting staan nog op het podium”, vertelt Van Zal trots.

Muyser
De bezoekers kunnen 23 maart ook swingen op muziek van De Bolero’s (met zanger Frank Muyser, ruim vijftig jaar geleden de frontman van Baarnse formatie Les Baroques), The B.O.B. Band en The Murphy Jets.  De presentatie van de muziekavond wordt verzorgd door Peter Beijer.

Herleven
Het muziekevenement kende in 2016 haar vuurdoop en wordt dus voor de vierde keer gehouden. ,,Ik wil de tijd dat bands uit Soest zoals Ei, Ei en de Klutsers en The Miseries voor reuring zorgden weer doen herleven”, vertelt Van Zal. De Soesters hoopt, net als bij de vorige drie edities op een uitverkocht huis. Voor de prijs van het kaartje (€ 12,50) hoeven de muziekliefhebbers niet weg te blijven.

Iedereen is welkom bij het Back To The Sixties-feest. Muziek uit de jaren zestig is tijdloos, ook jongeren vinden het leuk. Tja, de meeste bezoekers zijn wat grijzer, maar zij mijden de dansvloer niet. Ha, ha, dan hebben de fysiotherapeuten in Soest daarna ook wat te doen.”

Het muziekspektakel wordt op zaterdag 23 maart gehouden bij Dansschool Sepp. Zaal open 19.00 uur aanvang concert 19.45 uur. Kaarten à € 12,50 per stuk zijn te verkrijgbaar bij Jan van Zal via info@vanzal.nl

Referentie-ID: 18609 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!


Actueel in Soest

  • Wij kunnen op het moment geen nieuws ophalen. Probeer het gelieve later opnieuw.

Meld je aan

Uit in Soest houdt graag contact met u over de laatste tips en acties.


Volg ons!