Default (standaard als geen header)

De Jaap Coerman tocht

17-03-2019

Zondag 17 maart organiseert Tempo de eerste van de drie wegtoertochten van 2019.

Deze tocht is vernoemd naar ons lid van verdienste Jaap Coerman. De Jaap Coermantocht is dit jaar, anders dan in andere jaren volledig uitgepijld. De editie van 2018 werd vanwege de extreme weersomstandigheden afgelast. Dit jaar hopen we op beter weer. Er is keuze uit een 75 km en 100 km route. In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we dit jaar geen specifieke (vrouwen) pelotonstochten. Beide routes gaan over rustige landelijke wegen naar de Amerongseberg waarbij de 100 kilometer route twee extra lussen tov de 75 kilometer route maakt. De GPS-tracks die via de website www.tempo-soest.nl opgevraagd kunnen worden,kunnen op het laatste moment altijd nog gewijzigd worden. Volg in geval van twijfel dus altijd de pijlen. Ook zijn er routekaartjes op papier beschikbaar aan de start. Gevaarlijke punten zijn duidelijk aangegeven met borden en verkeersregelaars zijn ingezet waar nodig.

De aanwijzingen van deze mensen dienen opgevolgd te worden. In Amrongen is er voor beide routes, voor eigen rekening, de mogelijkheid om een koffiestop te maken. Het restaurant is te herkennen aan de Tempo vlaggen die aan de kant van de weg staan.

Daginschrijving kan, deelname kost € € 7,-. Voorinschrijven is beter en goedkoper (deelname € € 6,-). Leden van de NTFU, KNWU en VWB ontvangen “op vertoon van hun ledenpas of licentie ” € € 2,00 korting. Je kunt je vooraf inschrijven via de Fietssport website van de NTFU, maar ook op de dag zelf in het clubhuis. Scan & Go is aanwezig. Starten kan tussen 9:00 en 10:00 uur in ons clubgebouw aan de Nijverheids 4 te Soest. 

Belangrijke regels:

Deze toertocht wordt georganiseerd onder auspiciën van de NTFU;Deelname is geheel op eigen risico, de organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid veroorzaakt of geleden door de deelne(e)m(st)er; Het dragen van een helm is verplicht; Houdt je aan alle verkeersregels; Gooi geen afval weg; Eventuele seingevers hebben geen officiële verkeersfunctie.

Referentie-ID: 18653 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!