Default (standaard als geen header)

Off the Wall Michael Jackson Tribute

15-06-2019

Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140
3768 MD Soest

Telefoonnummer
035-6016868

E-mailadres
info@cabriosoest.nl

Website
www.openluchttheatersoest.nl

Meer over Openluchttheater Cabrio

Off The Wall is een gloednieuw Michael Jackson tribute-event, waarin het briljante en wereldberoemde repertoire van The King of Pop centraal staat. Een wervelwind van muziek, licht, en spetterende dans, verzorgd door topmuzikanten en -performers van eigen bodem. Off The Wall is een state-of-the-art theatershow die bezoekers de sing-along en dance-along van hun leven bezorgt.

In de stijl van Michaels laatste show “This Is It” worden bezoekers van Off The Wall ondergedompeld in een spectaculaire popbelevenis. Een show waarin alles draait om de muziek van The King. Te midden van een vlammende lichtshow brengen zes virtuoze muzikanten, 3 backingvocalisten, leadzanger Milton Wijngaarde en 2 professionele dansers de karakteristieke Michael Jackson vibe tot leven.

Off the Wall – Michael Jackson Tribute is een 90 minuten durende show geschikt voor uiteenlopende evenementen, festivals en theater.

Een spectaculaire popbelevenis

“Een wervelwind van muziek, licht, visuals en spetterende dans, verzorgd door topmuzikanten en -performers van eigen bodem. Een show waarin alles draait om de muziek van The King.”

Theater open 19.30 uur. Voor actuele aanvangstijd van het concert zie website www.cabriosoest.nl

Referentie-ID: 18675 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie Off the Wall Michael Jackson TributeTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!