Default (standaard als geen header)

The Passion (Streaming)

18-04-2019

Culturele vereniging Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Culturele vereniging Artishock

The Passion

In samenwerking met de Raad van Kerken Soest (de kerken in Soest en Soesterberg) vertonen we live de negende editie van The Passion met bioscoopbreed beeld en geluid!

Dordrecht vormt op Witte Donderdag 2019 het decor voor ‘The Passion’. De jaarlijkse muzikale paasvertelling wordt op donderdag 18 april live uitgezonden via de TV en de radio. En dus ook in het Filmhuis van Artishock. Met het thema ‘Je bent niet alleen’ legt ‘The Passion’ dit jaar de nadruk op aandacht voor elkaar. Dit sluit aan bij de aandacht in onze samenleving voor eenzaamheid en de talloze initiatieven om mensen bij elkaar te brengen.. De Nederlandse taal zorgt er ook bij ‘The Passion’ voor dat het lijdensverhaal van Jezus een verhaal is voor iedereen. De Nederlandse liedjes brengen het passieverhaal opnieuw tot leven en verbinden ons rondom dit verhaal. 

U kunt de uitzending gratis bijwonen, reserveren is wel gewenst via een mailtje naar passion@artishock-soest.nl  Entree mogelijk vanaf 19.30 uur, om 20.15 uur is er een korte inleiding. Eventuele consumpties rekent u op de avond af aan de bar.

The Passion (Streaming) – EO – NL – aantal minuten, zoals op TV
Foto: EO (2016)
Kijkwijzer: alle leeftijden

Referentie-ID: 18758 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie The Passion (Streaming)Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!