Default (standaard als geen header)

‘Open Dag’ Golfpark Soestduinen

19-05-2019

‘Open Dag’ Golfpark Soestduinen

Voor iedereen die nader kennis wil maken met de golfsport organiseert Golfpark Soestduinen, in samenwerking met Golfvereniging Soestduinen, een Open Dag op zondag 19 mei aanstaande. Onder het mom van, ‘Gastvrijheid, onze tweede natuur’ willen wij u vrijblijvend kennis laten maken met de golfsport en alle faciliteiten van Golfpark Soestduinen en de gezelligheid van de golfvereniging. Aan de rand van Soest en aan de voet van de Soester Duinen ligt een prachtige volwassen en toegankelijke golfbaan voor zowel beginners als gevorderde spelers. In 2016 nog werd Golfpark Soestduinen verkozen tot één van de acht beste en mooiste par3 golfbanen van het land! Kortom, een goede keuze wanneer u kennis wilt maken of zich verder wilt verdiepen in de golfsport. En wilt u juist sport en gezelligheid combineren? Dan past dat uitstekend bij de kenmerken van onze actieve Golfvereniging. Tijdens de Open Dag kunt u (zowel volwassenen als kinderen) tussen 10.00 uur en 16.00 uur vrijblijvend kennismaken met de golfsport, de baan, oefenfaciliteiten, Golfschool en de golfvereniging.

Beginners maken, onder leiding van onze golfprofessionals, kennis met alle soorten slagen waarna u deze kennis, tijdens het spelen van een aantal holes, zélf in de praktijk kan brengen. Gevorderden kunnen uitgebreid kennismaken met onze oefenfaciliteiten en golfbaan. Voor kinderen is er een kindergolf parcours uitgezet. Heeft u kleine kinderen; geen probleem! Er is een kinderentertainer die de zorg van uw kroost die dag van u overneemt. Behalve (sportieve) activiteit lichten wij u voor over het Golfpark, de Golfvereniging, Golfschool, abonnementen & lidmaatschappen en natuurlijk over het spel zelf. In het clubhuis en op het overdekte terras is het goed vertoeven om al deze activiteiten gade te slaan en gezellig bij te kletsen. Kortom, kom langs op zondag 19 mei en geniet van onze gastvrijheid. Ervaar dat golf een sport is voor iedereen! Golfbaan Soestduinen & de Golfvereniging Soestduinen. 

Voor meer informatie: Golfpark Soestduinen, Han Overkamp 035-5880005 of info@golfparksoestduinen.nl of ga naar Golfparksoestduinen.nl

Referentie-ID: 19120 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!