Kunst Cultuur

Soest bruist van cultureel engagement

Lees verder

 

Video

Ontdek Soest en Soesterberg

Bekijk video

 

Actief

Genoeg te doen!

Soest ligt in een fraaie groene omgeving

Kinderen

Kinderen

In Soest is er van alles te beleven voor kinderen, van kabouterpad tot museum

Eten Drinken

Welkom in Soest

Vandaag Agenda

Overnachten

Blijf slapen

Soest kent tal van prima adressen om een heerlijk weekend, of..

Bekijk aanbod

Winkelen

Verwen jezelf of een ander

Soest kent verschillende winkelgebieden

Overzicht

 

event

Antidote Festival op De Paltz

28-06-2019 t/m 30-06-2019

Antidote Festival (28, 29, 30 juni 2019) is een driedaagse happening waarin 35 jonge dans en performance makers samen met het publiek een tijdelijke mini-samenleving creëren.

Het festival is No Backstage: iedereen is van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat welkom om samen met de makers te ontbijten, op te warmen, op te bouwen, workshops te volgen, boswandelingen te maken, te lunchen, plankenkoorts te hebben, voorstellingen te zien, in het gras te liggen, te dansen, de bloemetjes, de bijtjes, en de rest. De eerste editie van Antidote Festival is een samenwerking tussen professionele makers & movers uit Amsterdam, Brussel, Parijs, Kaapstad en Berlijn. Het is greep uit een generatie van jonge (dans)makers en performers die allen op hun eigen manier een unieke en duurzame verbintenis willen aangaan met hun publiek en hun praktijk. Op vrijdag gaat het festival om 20:00 uur van start. Voorstellingen De line up van het festival is een diverse programmering van dansvoorstellingen op de "Main Stage" en meer experimentele performances op de "Forest Stages".

Die bospodia vind je over het hele, bosrijke festivalterrein. Alle Antidote makers zijn in hun werk op zoek naar nieuwe vormen van beweging en samenwerking. Meer informatie over de beweging, alle andere makers en de voorstellingen die u tijdens het festival kunst zien vindt u op www.antidotefestival.nl.

De toegang is vrij, wel graag reserveren via www.hermanvanveenartscenter.com

Referentie-ID: 19204 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!