Default (standaard als geen header)

Zomeroffensief bij het NMM

24-08-2019 t/m 25-08-2019

Iedere zomer organiseert het NMM een groot evenement met volop actie; een dag vol plezier voor jong én oud. Dit jaar vindt dit Zomeroffensief plaats op 24 & 25 augustus 2019. Noteer de datum in je agenda en bestel alvast je tickets!

Zomeroffensief

Het NMM heeft de grootste militaire collectie van Nederland: tanks, pantservoertuigen, straaljagers en helikopters. Tijdens ons Zomeroffensief laten we je graag álles zien! 

Op het terrein rond het museum sta je oog-in-oog met straaljagers, tanks en andere voertuigen. Van een Japans tankje uit de tropen tot de supersonische F-4 Phantom. Zo dichtbij kwam je nog nooit!

Tankshow

Hoogtepunt van de dag is ongetwijfeld de tankshow in de Arena, hier gaan we knallen met special effects en meer dan 10 tanks en andere voertuigen die door de Arena bulderen! 

Twee shows per dag
Bij aankoop van een ticket kies je voor de show om 11.00 uur óf om 14.00 uur. Beide shows zijn hetzelfde, maar zo garanderen we dat iedereen een plekje op de tribune heeft. De rest van de dag ben je vrij om alle andere dingen op het terrein te zien en doen.

Dag vol plezier

Een bezoek aan het Zomeroffensief is een dagvullend programma. Tussen de opgestelde voer- en vliegtuigen is van alles te doen. Wij houden wel van een beetje actie! Neem een kijkje in een cockpit of geniet van de muziek onder het genot van een drankje en een stevige militaire hap. Voor de kinderen zijn er volop activiteiten en vergeet niet de militaria markt te bezoeken. Wie weet wat je hier op de kop tikt!

Tickets voor het evenement bestel je tot 1 juli a.s. mét vroegboekkorting (€12,50 per volwassene/kind). Wil je ook het museum bezoeken? Kies dan voor een voordelig combiticket (vanaf €16,50). LET OP: de museumkaart en andere toegangspassen zijn uitsluitend geldig voor het museum, maar niet voor het evenement buiten.

Voor o.a. details over het bestellen van tickets ed klik hier

Referentie-ID: 19240 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!