Default (standaard als geen header)

Chris Hinze - Incredible India

15-11-2019

Theater Idea

Willaertstraat 49
3766CP Soest

Telefoonnummer
035-6095829

E-mailadres
info@cultuurpuntsoest.nl

Website
www.ideacultuur.nl

Meer over Theater Idea

Chris Hinze

Incredible India - Multimedia theaterconcert

vr 15 nov 20.15 uur

Theater Idea Soest
Multimedia theaterconcert

Na ruim 40 jaar neemt Chris Hinze afscheid van het theater. 

Chris Hinze, fluitist, componist en reiziger maakt ieder jaar aan de hand van zijn reizen een groot multimedia theater soloconcert productie. Dit jaar geeft hij zijn afscheidsconcert “Incredible India”: een unieke mix van indrukwekkende videobeelden.

Chris Hinze die live speelt en improviseert op backing tracks en natuurlijk zijn persoonlijke verhalen en anekdotes. Dit alles samengesmeed tot een boeiende voorstelling. De combinatie van adembenemende documentaire-achtige reisimpressies (op een gigantisch scherm) en muziek zorgen voor een optimaal effect bij het grote publiek, getuige de volle zalen van vorige multimediaconcerten in binnen- en buitenland. Mensen gaan zitten en laten zich twee uur lang zowel muzikaal als visueel optimaal verwennen en komen vervolgens blij (verrast) weer naar buiten. Incredible India is voor een zeer breed publiek. Incredible India neemt je mee naar de onbekende en fascinerende en kleurrijke wereld van 1.5 miljard Indiërs. Hun leven te midden van de overvolle steden, hun chaos, armoede en rijkdom, de overweldigende natuur, de talrijke tempels en paleizen, de hippie, dance , music &film scene en de prachtige stranden en eilanden. India is onvergelijkbaar fascinerend.

“Incredible India” wordt de allerlaatste grote productie van Chris Hinze. Hij gaat zich wijden aan reizen, muziek maken en aan zijn boek! Dus: mis het niet!

www.chrishinze.nl

Normaal € 19,50
CJP € 18,-
65+ € 18,-
   

Kaarten

Referentie-ID: 19295 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie Chris Hinze - Incredible IndiaTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!