Default (standaard als geen header)

Eemconcert

17-08-2019

VANWEGE DE SELCHTE WEERSOMSTANDIGHEDEN DIE OP KOMST ZIJN GAAT DIT CONCERT NIET DOOR

Eemconcert 17 Augustus 2019

Op 17 augustus begint om 20:00 uur aan de rivier de Eem, Eemweg 4 (botenverhuur Stan en Bas Uyland en Fam. Haverkamp) een uniek concert dat dit jaar een festival karakter zal hebben met een grote diversiteit aan muziek. Het belooft een avond vol verrassingen te worden!

Kaarten à €15,00 zijn te bestellen door een mail te zenden aan concert@pvosoest.nl of via Boekhandel Van de Ven, Soesterbergsestraat 54-C, 3768 EJ Soest en Tabakspeciaalzaak De Cirkel, Laanstraat 44, 3762 KD Soest. Kinderen onder de 16 jaar hebben gratis toegang.

Naast de Eemlander Blaaskapel van Muziekvereniging PVO Soest en het Groot Gaesbeeker Gilde uit Soest zal de Voice of Soest band optreden met de kandidaten die op de eerste, tweede en derde plek zijn geëindigd: Isabel de Haas, Jasmin-Ann en Don Burgemeestre en Reinier Sijpkens met zijn muziekboot.

Het concert zal professioneel worden uitgelicht en versterkt. Er zijn zitplaatsen maar u mag natuurlijk ook uw eigen stoel meenemen en er is uiteraard een hapje en een drankje te verkrijgen.

Het concert begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:30 uur. Het terrein is vanaf 19.30 uur toegankelijk.

Let op: Aan de Eem is géén parkeergelegenheid, u wordt aangeraden per fiets te komen. Beperkte parkeergelegenheid is aanwezig bij voetbalvereniging VVZ aan de Eemweg 2a, 3764 DG Soest.

Vanaf daar kunt u lopend (8 minuten) naar de concertlocatie komen.

Er zijn ook sponsorpakketten beschikbaar, zie www.eemconcert.nl

Het Eemconcert steunt goede doelen: Muziekvereniging PVO Soest, RecconAct en Fonds voor Soest

 

 

Referentie-ID: 19371 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!