Default (standaard als geen header)

Coming Out Party 2019

11-10-2019

Café Bar d'Oude Enghe

Middelwijkstraat 2
3764 CG Soest

Telefoonnummer
035-6013331

E-mailadres
info@oude-enghe.nl

Website

Meer over Café Bar d'Oude Enghe

Vrijdag 11 oktober ~ groot feest in d’Oude Enghe, Middelwijkstraat, Soest Gratis entrée, volop muziek en optredens ~ met DJ ‘Play it again Sem’, Alice Wessels met Rolf en ras entertainer Jari Esbeukman.

Inloop vanaf 17.00 uur ~ warm en koud buffet om 18.30 uur (€ 12,50 p.p. - vooraf aanmelden!) ~ officiële opening om 19.30 uur Stuur vóór 6 oktober a.s. een mail naar lhbtsoest@gmail.com om je aan te melden voor het koud/warm buffet. Vermeld daarbij met hoeveel personen je komt en of jullie kiezen voor vlees of vega.

Na ontvangst van je mail, krijg je een betalingsverzoek … en pas als je betaling door ons ontvangen is, is deelname aan het buffet verzekerd. Wil je niet mee-eten, geen probleem. Je bent de hele avond welkom! Mis het niet en zorg dat je erbij bent. Op deze dag vieren we de acceptatie van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en intersekse. Letterlijk is de dag bedoeld als steun en support voor ‘het uit de kast komen’; reden waarom veel gemeenten op deze dag de Regenboogvlag hijsen als zichtbare ondersteuning van hun LHBTI-inwoners.

Referentie-ID: 19384 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie Coming Out Party 2019Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!