Kunst Cultuur

Soest bruist van cultureel engagement

Lees verder

 

Video

Ontdek Soest en Soesterberg

Bekijk video

 

Actief

Genoeg te doen!

Soest ligt in een fraaie groene omgeving

Kinderen

Kinderen

In Soest is er van alles te beleven voor kinderen, van kabouterpad tot museum

Eten Drinken

Welkom in Soest

Vandaag Agenda

Overnachten

Blijf slapen

Soest kent tal van prima adressen om een heerlijk weekend, of..

Bekijk aanbod

Winkelen

Verwen jezelf of een ander

Soest kent verschillende winkelgebieden

Overzicht

 

event

Sport Event Soest 2019

22-07-2019 t/m 26-07-2019

SPORT EVENT SOEST 2019 Als jij in de week van 22 t/m 26 juli niet op vakantie bent, dan hoef jij je niet te vervelen.

Ook deze zomervakantie wordt er weer een Sport Event Soest georganiseerd! Ben je zes jaar of ouder, dan kun jij elke middag van 14:00 uur tot 16:00 uur op de Eng (Prins Bernardlaan) komen sporten. Als je 13-25 jaar bent, ben je ’s avonds van 19:00-21:00u welkom. Onder leiding van een enthousiaste groep jongeren is er elke dag voetbal, volleybal en spel. Op vrijdag 26 juli is er om 15:00u een SES-kamp, een sport- en spelmiddag. Alle leeftijden welkom!

Om 18:00u is er een gratis BBQ. De kerken bieden dit event voor de negende keer aan. Er zijn geen kosten aan verbonden. In een ontspannen sfeer willen zij kinderen en jongeren, die niet op vakantie zijn, een gezellige week aanbieden. In de pauze delen de jongeren van het sportteam d.m.v. een dramastukje of een verhaal kort iets van hun geloof. Daarbij wordt elk kind of jongere vrijgelaten om hiernaar te luisteren. Als kinderen of jongeren alleen willen komen sporten, zijn zij ook van harte welkom! Wist jij, dat er het hele jaar door elke eerste zondag van de maand van 14:00 uur tot 16:00 uur gesport kan worden bij de skatebaan in Overhees onder leiding van een sportteam? Daar ben je ook welkom! Zondag 7 juli is de laatste keer vóór de sportweek.

Meer informatie is te vinden op www.sporteventsoest.nl en facebook.com/SportEventSoest We kijken naar je uit! Namens het team, Miranda Scholten

Klik hier voor de flyer

Referentie-ID: 19459 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!