Default (standaard als geen header)

Kinderfilm: Taiki

13-09-2019

Culturele vereniging Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Culturele vereniging Artishock

Taiki - de With - NL - 2019 - 86 minuten
Regisseur: Mirjam de With 
Acteurs: Pepijn van der Sman, Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Linde van der Storm

De familie Vollenberg (vader Chiel, moeder Linda en de kinderen Bruno van 9 en Frankie van 5) gaan op vakantie naar Zweden. Ze hebben hoge verwachtingen van de vakantie, kano’s mee, fietsen mee, ’back to nature’ is het idee want dat is tegenwoordig erg in en het is voor Chiel en Linda belangrijk om erbij te horen. 
Alle voorbereidingen worden daarom gedeeld op social media maar het plan is om zodra ze wegrijden afstand te doen van al die aandachtopeisende sociale media. Niet in de laatste plaats omdat zoon Bruno volgens moeder Linda verslaafd is geraakt aan het gamen op zijn computer, zo erg zelfs dat hij helemaal niet mee wilde op vakantie! Back to nature dus. En eindelijk weer eens echt tijd voor elkaar.

Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De reis is lang, het afkicken van de telefoons valt niet mee, vooral niet voor Linda en Chiel zelf. Tegen de tijd dat ze met de auto door de verlaten Zweedse bossen rijden, is de vakantiesfeer volledig verpest en is vooral Bruno zo vervelend dat zijn ouders besluiten hem uit de auto te zetten om hem een lesje te leren. 
Het is nooit de bedoeling om Bruno echt achter te laten natuurlijk, ze willen hem alleen maar even de schrik van zijn leven bezorgen zodat hij zich misschien eindelijk eens normaal gaat gedragen. Bruno weet ook wel dat zijn ouders hem daar niet laten staan, en besluit op zijn beurt zijn ouders eens een lesje te leren. Hij verstopt zich. 
En vanuit zijn schuilplek ziet hij zijn ouders uitstappen, zoeken en langzaam maar zeker in paniek raken. Het is een mooi moment, vindt Bruno.

Vrijdag 13 september, 16.00 uur.

Referentie-ID: 19645 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie Kinderfilm: TaikiTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!