Kunst Cultuur

Soest bruist van cultureel engagement

Lees verder

 

Video

Ontdek Soest en Soesterberg

Bekijk video

 

Actief

Genoeg te doen!

Soest ligt in een fraaie groene omgeving

Kinderen

Kinderen

In Soest is er van alles te beleven voor kinderen, van kabouterpad tot museum

Eten Drinken

Welkom in Soest

Vandaag Agenda

Overnachten

Blijf slapen

Soest kent tal van prima adressen om een heerlijk weekend, of..

Bekijk aanbod

Winkelen

Verwen jezelf of een ander

Soest kent verschillende winkelgebieden

Overzicht

 

event

Hockeyseizoen Panasj Amersfoort-Soest-De Bilt

05-09-2019 t/m 14-09-2019

Het nieuwe hockeyseizoen van Panasj Amersfoort - Soest - De Bilt gaat weer van start! Ook voor de allerkleinsten.

Komende week start het seizoen 2019-2020 van Panasj. Bij Panasj verbeteren kinderen hun coördinatie, balans, motoriek en hockey-technische vaardigheden. Dit kan al vanaf 3 jaar met gezellige ouder-kind-lessen. Voor kinderen vanaf 5 jaar zijn er lessen zonder ouder. Tijdens de lessen staat het spelplezier voorop. Zo worden alle oefeningen gegeven op swingende muziek.

Panasj is meer dan alleen hockey

We besteden veel aandacht aan de symmetriefase, waarbij de hersendelen goed leren samenwerken. Deze samenwerking is niet alleen essentieel om goed te bewegen, maar ook voor het ontwikkelen van onze cognitieve vaardigheden (lezen, rekenen, schrijven e.d.). Op een speelse manier maken de kinderen kennis met de eerste bouwstenen van de gecijferd- en geletterdheid zoals het synchroon tellen, symbolen herkennen en kleuren benoemen.

Meedoen met Panasj?

We geven les op verschillende locaties in Amersfoort, Soest en De Bilt. In Soest organiseren we lessen op zaterdagochtend in Gymzaal Paulus Potterlaan. Voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan voor de Panasj hockeylessen. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een proefles te doen! Bekijk onze website voor meer informatie. We hopen je snel te ontmoeten in een van onze gymzalen!

Voor meer informatie klik hier.

Over Panasj

De Panasj-methode is in 2005 ontwikkeld vanuit de achterliggende gedachte dat kinderen in deze tijd te weinig bewegen. Kinderen die goed kunnen bewegen zijn ook beter in staat zijn om cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. Het doel is dat alle kinderen spelenderwijs de ontwikkelingsfasen doorlopen waarbij sport als middel wordt gebruikt. Dat gebeurt concreet door het aanbieden van speelse oefeningen vanaf de peuter- en kleuterleeftijd, waarbij een vader of moeder dan nog actief meedoen. Naarmate kinderen ouder worden, beweegt het programma met hen mee. Er is meer ruimte voor het ontwikkelen van het individu.

 

Referentie-ID: 19731 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!