Default (standaard als geen header)

Vertelcafé Soest

17-11-2019

RegioCultuurCentrum Idea

Willaertstraat 49
3766 CP Soest

Telefoonnummer
085-8222777

E-mailadres
soest@ideacultuur.nl

Website
www.ideacultuur.nl

Meer over RegioCultuurCentrum Idea

Vertelcafé Soest

zondag 17 november (14.00 tot 16.00 uur)

Bibliotheek Idea, Soest

Een Open Podium: vertellers van beginnend tot professioneel, singer-songwriters, dichters en Spoken Word artiesten zijn welkom.

Stichting Literaire Activiteiten Soest (SLAS) organiseert in de bibliotheek in Soest een Vertelcafé.

De presentatie wordt verzorgd door verhalenverteller Esther Kornalijnslijper uit Zeist. Zij is één van de drijvende krachten achter het Wereldwijd Vertelcafé Zeist dat inmiddels ruim vijf jaar succesvol draait. Daarnaast is ze verteldocent bij Bibliotheek Idea.

Het format is een Open Podium. Vertellers van beginnend tot professioneel, singer-songwriters, dichters en Spoken Word artiesten zijn welkom om een bijdrage te leveren van maximaal 10 minuten. Er is ruimte voor zeven artiesten.

Tijdens het Vertelcafé Soest kun je luisteren naar veel verschillende verhalen en gedichten. Dit kunnen waargebeurde verhalen zijn of sprookjes en volksverhalen. Verhalen van dichtbij of ver weg. Wat we gaan horen is nog een verrassing, maar wat we weten is dat verhalen beelden schilderen in onze hoofden. De tijd vertraagt. We zijn even ergens anders.

Opgave Open Podium: . Je bijdrage is vrijwillig, we betalen geen gage. Esther Kornalijnslijper neemt van tevoren even contact met je op.

Referentie-ID: 19981 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie Vertelcafé SoestTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!