Default (standaard als geen header)

Intocht Sinterklaas in Soest

16-11-2019

Het Grote Soester Sinterklaasfeest.

Informatie uit Spanje over de intocht in Soes

Sinterklaas en zijn pieten komen op zaterdag 16 november 2019 direct na de landelijke aankomst in Apeldoorn naar Soest!

Aankomst

Sinterklaas verwacht op 16 november tussen 13.15 uur en 13.30 uur samen met zijn pieten aan te komen op het evenemententerrein “De Eng”. Hoe zal dat dit jaar zijn? Dat is ieder jaar weer een leuke verrassing. De eerste pieten worden vanaf 12.45 uur verwacht, dus zorg dat je op tijd bent!

Optocht
Na de officiële ontvangst door burgemeester Metz, stapt Sinterklaas in zijn prachtige koets. Samen met bijna al zijn pieten wordt onder het genot van veel pepernoten en muziek een vrolijke optocht door Soest gemaakt. Onze verwachting is dat Sinterklaas rond 14.00 uur vanaf De Eng vertrekt met zijn stoet richting de Burg. Grothestraat/Van Weedestraat. De aankomst in Soest-Zuid zal naar verwachting tussen 15.30 uur en 16.00 uur zijn. Houd er rekening mee dat deze tijden af kunnen wijken.

Route
De route die wordt afgelegd, is als volgt:

Soester Engweg, Julianalaan, Anna Paulownalaan, Van Weedestraat, Steenhoffstraat, Middelwijkstraat, Torenstraat, Kerkstraat, Soesterbergsestraat (eindpunt direct voorbij het winkelcentrum).

Zowel in de Burg. Grothestraat als winkelcentrum Soest-Zuid wordt een korte stop gehouden ter hoogte van de HEMA.

Website
Dankzij onze sponsor Reto B.V. uit Soest heeft de Stichting Sinterklaasintocht Soest dit jaar een helemaal nieuwe website. Neem snel een kijkje: www.soestersinterklaasfeest.nl.
Het laatste nieuws over de intocht is te vinden op onze Facebookpagina Soester Sinterklaasfeest. Vind onze pagina leuk en ontvang alle updates op je startpagina. In de dagen voor de intocht wordt hier een leuk filmpje voor de kinderen geplaatst met informatie over de aankomst van Sinterklaas in Soest.
 

 

Referentie-ID: 20080 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!