Default (standaard als geen header)

Kleurrijk schrijven in het Schrijfcafé

20-11-2019

Culturele vereniging Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Culturele vereniging Artishock

Kleurrijk schrijven in het Schrijfcafé

SOEST – Het Schrijfcafé van oktober stond in het teken van kleuren. Op allerlei manieren liet de schrijfcoach ons ‘kleur bekennen’ of juist schrijven over welke kleur we niet wilden zijn. We speelden met ‘happertjes’ en kozen de kleur die we op dat moment nodig hadden.

Als kind maakte ik ze weleens, van die papieren vouwwerkjes waar je van alles in kon schrijven en je iemand iets uit kon laten kiezen. In het ‘happertje’ dat we van de schrijfcoach krijgen, staan kleurige bolletjes. Bij elke kleur mogen we in één woord opschrijven waar die kleur ons aan doet denken. We hebben grote lol als we in tweetallen vervolgens het happertje laten bepalen waarover geschreven gaat worden.

Bij een andere opdracht moeten we een vraag in ons hoofd nemen: Welke kleur heb ik nu nodig? Uit een dikke stapel kaarten trekken we een kleurenkaart. Ik krijg ‘goud’ en er staat bij: trek overvloed aan. Ik mag allemaal manieren verzinnen waarop ik deze ‘kleur’ in mijn leven zou kunnen brengen. Over de manier die me het meeste aanspreekt, mag ik een tijdje schrijven. Het wordt een dagboekfragment alsof ik terugkijk op een dag waarop ik mijn gekozen manier daadwerkelijk heb toegepast.

De bijeenkomsten van het Schrijfcafé zijn maandelijks op de derde woensdag van de maand van 14.00-16.00 uur. De eerstvolgende is op 20 november, met als thema ‘stemming schrijven’. Het is een ongedwongen middag waarop je jezelf centraal mag zetten. Gewoon onder het genot van een kopje koffie of thee.
Een bijeenkomst kost €15,-. Aanmelden kan via Corrie Gramser van www.zinexprez.nl (06-40155282) 

Referentie-ID: 20134 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie Kleurrijk schrijven in het SchrijfcaféTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!