Default (standaard als geen header)

Artist in residence Meike van de Linde presenteert.....

19-01-2020

Artist in residence Meike van de Linde presenteert.....

Al jaren werken Podium plus en zangeres Meike van de Linde samen. In opeenvolgende jaren heeft Meike al diverse kanten van haar veelzijdigheid laten zien. In een gesprek over “Wat kan er nog meer” werd al snel het idee van een artist in residence geboren.

In drie concerten door het jaar verspreid heeft Meike de vrijheid om te spelen wat en met wie ze wil. Solo? En beetje samen, een beetje apart? Met nieuw (lokaal) talent? Rasmuzikanten uit haar eigen netwerk? Een koor? U? Een thema of juist niet?

Meike ziet er naar uit om de drie middagen vorm te geven en daarbij zichzelf ook nog eens uit te dagen.

Ideeën genoeg! Zoals een optreden met musical en jazz repertoire samen met dochter - en voortreffelijk vocalist - Laura Overbeeke of een zeer afwisselend programma samen met kompaan - en voortreffelijk pianist en componist - Bam Commijs onder het motto 'En verder zoek je het maar uit', waarbij Meike en Bam 'random' kiezen uit hun brede repertoire van klassiek, jazz, chanson, kleinkunst en eigen composities zonder zich dit keer al te veel aan 'een goede opbouw' gelegen te laten liggen. Of juist een optreden waarbij van te voren een keuzelijst beschikbaar komt voor het publiek, zodat mensen hun voorkeur van repertoire kenbaar kunnen maken of misschien zelfs wel een geliefd lied kunnen aanvragen. Kortom, hou het in de gaten!

Het belooft een mooi avontuur te worden. Wie daar getuige van wil zijn, kan het beste snel reserveren: haar concerten lopen altijd storm.

Referentie-ID: 20213 - Redactie: CultuurPunt Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!