Default (standaard als geen header)

Orgelconcert

09-08-2020

Oude Kerk

Torenstraat 1
3764 CK Soest

Telefoonnummer
035-6022120

E-mailadres
info@oudekerksoest.nl

Website
www.oudekerksoest.nl

Meer over Oude Kerk

Zondag 9 augustus 2020 om 15.30 uur zal Simon Stelling, als vaste organist verbonden aan het Steinmeyer-orgel van de Adventskerk te Alphen aan den Rijn, het historische orgel in De Oude Kerk laten klinken. Simon Stelling is, naast vaste organist, ook stadsorganist van Alphen aan den Rijn en tevens werkzaam als dirigent en pedagoog.

Dit jaar is het 250 jaar geleden dat Ludwig van Beethoven geboren werd. In het programma van deze middag sluit Simon Stelling aan bij de vele uitvoeringen van Beethovens muziek dit jaar. Daarnaast kan men ook genieten van muziek van  J.S. Bach, J.C. Bach, L. Vierne en J. Rheinberger.

Bij dit concert mag een beperkt aantal bezoekers worden toegelaten. Aanmelding voor het bijwonen van dit concert dient u vooraf per mail te doen, waarbij geldt dat de verzoeken op tijd van binnenkomst worden gehonoreerd. Per aanmelding kunt u maximaal 2 personen aanmelden. Wordt uw verzoek gehonoreerd, dan ontvangt u een bevestigingsmail dat als toegangsbewijs geldt voor het concert. Toegangsprijs is € 10,00 (contant gepast betalen), te voldoen bij de ingang van de kerk. Pinbetaling is ook mogelijk en heeft de voorkeur.

Alle informatie over dit concert, waaronder het emailadres voor de aanmelding, kunt u terugvinden op www.kerkencultuursoest.nl

Referentie-ID: 20492 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie OrgelconcertTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!