Default (standaard als geen header)

Poppenkast 'Een ketting van goud'

03-07-2020 t/m 28-08-2020

Herman van Veen Arts Center

Landgoed de Paltz 1
3768 MZ Soest

Telefoonnummer
+31(0)346-330003

E-mailadres
info@hermanvanveenartscenter.com

Website
www.hermanvanveenartscenter.com

Meer over Herman van Veen Arts Center

Harlekijn Holland presenteert in de zomermaanden op Landgoed De Paltz in Soest ijs en corona dienende ‘Een ketting van goud’ op: 3 juli, 10 juli, 17 juli, 31 juli, 7 augustus, 14 augustus, 21 augustus en 28 augustus. 

Een vrolijk en spannend poppenkastspel voor kinderen van alle leeftijden. Afwisselend uitgevoerd door Mark Haayema, Dennis de Groot en Abke Bruins. De muziek werd geschreven door Edith Leerkes, het verhaal door Herman van Veen. Voorstellingen zullen elke vrijdag gespeeld worden om 10:00, 12:00 en 14:00 uur. In een hoedanigheid waarin het selecte publiek veilig en in vrolijkheid in de buitenlucht en droog kan genieten van de poppen Harlekijn, Colombine, een heks en een tovenaar. Kaarten kunt u reserveren via: www.hermanvanveenartscenter.com Anders dan ‘normaal’ zijn we door de coronacrisis genoodzaakt deze zomer voor onze familievoorstellingen entree te vragen.

Kosten per kind € 7,50, voor de ouders en andere grote mensen blijft het gratis. Er is in juni maar plek voor 30 personen, in juli worden dat er wellicht 100, dus maak haast met uw reserveringen. ‘Een ketting van goud’ Het verhaal in het kort: Hij is verliefd op haar, zij op hem, maar ze durven het elkaar niet te zeggen. De heks durft dat wel. De vraag is: wat doet de tovenaar? Dan nog voor de kinderen: Mark, Dennis en Abke spelen vaker met poppen zoals bij Sesamstraat, De boterhamshow, Onder de Sprookjesboom, Woezel & Pip, Peppa Pig en heel soms ook nog voor het slapengaan. Herman schreef voor kinderen al en heel rijtje boeken. Je zult er wel een paar van kennen, zoals die van bijvoorbeeld Alfred Jodocus Kwak, Benjamin de Beer, Kabouter Paltz en Anne de Poes. O ja, dat laatste boekje kun je nog niet kennen, dat komt eraan.

Referentie-ID: 20965 - Redactie: Uit in Soest


Locatie Poppenkast 'Een ketting van goud'Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!