Default (standaard als geen header)

Film: Gli Anni Più Belli

27-09-2020

12 gew dru sex      

Regisseur: Gabriele Muccino
Acteurs: Pierfrancesco Favino, Micaela Ramazzotti, Kim Rossi Stuart, Claudio Santamaria, Nicoletta Romanoff

‘De mooiste jaren’ is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven, waarin we vier vrienden volgen gedurende 40 jaar. Giulio, Gemma, Paolo en Riccardo zijn sinds hun jeugd in de jaren '80 hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen.
Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia.

Na het succes van ‘A Casa Tutti Bene’ uit 2018 keert regisseur Gabriele Muccino terug in de bioscoop met ‘Gli anni più belli’. Na de première in zijn thuisland is de film in Italië uitgegroeid tot een grote bioscoophit.

Waarom gekozen: ‘Een meeslepend, spannend verhaal van vriendschap, liefde, misère en uitbundigheid. Komisch en ontroerend tegelijk. Het Italiaanse leven in al zijn facetten. Een feest om mee te beleven.’

Meer info op de site van Artishock

Referentie-ID: 21253 - Redactie: CultuurPunt Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!