Default (standaard als geen header)

Story Trail Wandeling

20-09-2020

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 20 september een bijzondere StoryTrail wandeling op Park Vliegbasis Soesterberg. Verhalenverteller Godefridus gidst je door het bewogen verleden van deze unieke plek. De verteller van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee naar de vorige eeuw, naar de jaren van de Koude Oorlog. Dat was een tijd vol angstige spanning, die nergens zo voelbaar was als in Soesterberg.

Op de Vliegbasis stonden Amerikaanse straaljagers gereed. Klaar om uit te vliegen als de vijand zou komen. De straaljagers zijn al lang verdwenen. Maar de Vliegbasis ligt er nog steeds. De hangars en de startbanen zijn nog net zo imponerend als vroeger. De Koude Oorlog mag dan voorbij zijn, het decor én de verhalen zijn gebleven. Godefridus laat je die verhalen beleven tijdens de StoryTrail wandeling Park Vliegbasis Soesterberg. Je ervaart de dreiging van de oorlog, maar ook de geneugten die de Amerikaanse soldaten meenamen uit de Nieuwe Wereld. Wees welkom en geniet van een heerlijke mix van historie en verteltheater, voor jong en oud.

De StoryTrail wandeling Park Vliegbasis Soesterberg begint op zondag 20 september om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling/park-vliegbasis-soesterberg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84). Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen. 

Referentie-ID: 21275 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!