Default (standaard als geen header)

Film: Paradise drifters

25-10-2020

12 gew eng sex gro dru  

Regisseur: Mees Peijnenburg
Acteurs: Jonas Smulders, Tamar van Waning, Bilal El Mehdi Wahib

De dakloze jongeren Yousef, Chloe en Lorenzo hebben in hun jonge levens al flink wat te verduren gehad. Yousef is net 18 geworden en moet de jeugdzorginstelling verlaten, maar heeft geen familie om naar terug te keren. Chloe is ongewenst zwanger van haar stiefvader en is op zoek naar een uitweg.
Lorenzo wil met drugssmokkel snel geld verdienen om zijn broer te helpen. Alle drie willen ze niets liever dan ontsnappen aan hun situatie. Door een toevallige ontmoeting vertrekken ze gezamenlijk naar Zuid-Europa.

Ondanks de verschillende problemen waar ze individueel mee kampen, vinden ze tijdens deze reis onverwacht vertrouwen en geborgenheid bij elkaar; iets waar ze hun hele leven al naar op zoek zijn.
Maar aan het echte leven valt moeilijk te ontsnappen en alles loopt anders dan verwacht. Paradise Drifters is een rauw en hoopgevend speelfilmdebuut van Mees Peijnenburg, met indringende personages die je in het hart raken. Tijdens hun reis naar Zuid-Europa proberen drie thuisloze jongeren hun verleden van zich af te schudden. De liefde en geborgenheid die ze een leven lang gemist hebben, blijkt dichterbij dan gedacht.

Meer informatie op de site van Artishock.

Referentie-ID: 21355 - Redactie: CultuurPunt Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!