Default (standaard als geen header)

Expositie Keramiek

28-04-2021 t/m 22-05-2021

Expositie Keramiek.

36 gepassioneerde kandidaten van de 3-jarige Nederlandse Keramiekopleiding zijn geslaagd voor het eindexamen. In de expositieruimte van HazArt tonen zij met veel plezier de eindexamenwerkstukken waarmee zij de opleiding succesvol hebben afgerond.

Op zaterdag 24 april opent de expositie exclusief voor de geslaagden. Voor publiek is de expositie geopend van 28 april t/m 22 mei 2021. Kijk op onze website voor de bezoekmogelijkheden. U bent van harte welkom!

De 3-jarige Ambachtelijke Opleiding Keramische Technieken is een uitdagende opleiding waarin leerlingen alle facetten van de keramische technieken leren, van theorie tot aan de praktijk. Draaien, handvormen, decoreren en glazuren, alles komt aan bod.

De examenkandidaten zijn daarom terecht met trots vervuld dat ze deze 3-jarige opleiding met goed gevolg hebben afgerond.

Naast het eindexamenwerk van de leerlingen is er tijdens de expositie in Soest ook werk te zien van zes docenten van deze opleiding:

Mies van der Brûle

Mathieu van der Giessen

Patrick Horward

Roos Langendorff

Suzanne Silvertant

Jolanda Verdegaal

Nederlandse Keramiekopleiding

in Gouda is het opleidingsinstituut voor hoogwaardige beoefening van de keramische technieken. Met de 3-jarige Ambachtelijke Opleiding Keramische Technieken en de vervolgopleidingen worden leerlingen opgeleid tot volwaardige keramisten.

Laat u inspireren en kom kijken!

Locatie expositie:

Kunststichting HazArt
Pimpelmees 3
3766 AX Soest

www.hazart.nl

Openingstijden:

woensdag t/m vrijdag van 10-17 uur

zaterdag 10-16 uur

Referentie-ID: 21804 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!