Default (standaard als geen header)

Film: the Singing Club

17-06-2021

al gro          

Regisseur: Peter Cattaneo
Acteurs: Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur.
Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed.

Met hartstochtelijk gezongen pophits weten Kate, Lisa en de andere koorleden uiteindelijk hun onderlinge verschillen te overwinnen en krijgen ze tot hun grote verrassing de kans om het optreden van hun leven te geven.
Dit is de feelgood-film van het jaar!

‘The Singing Club’ is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (‘The Full Monty’) over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen.

Waarom gekozen: ‘De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama over vriendschap, familie en de kracht van muziek.’

Meer informatie op Artishock

Referentie-ID: 21863 - Redactie: CultuurPunt Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!