Default (standaard als geen header)

Demonstraties Glas in Lood in museum Soest

25-09-2021 t/m 26-09-2021

Museum Soest

Steenhoffstraat 46
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6023878

E-mailadres
info@museumsoest.nl

Website
www.museumsoest.nl

Meer over Museum Soest

Glas in lood demonstraties in museum Soest.

Op dit moment exposeren er 19 inzenders van het creativiteitscentrum ‘De Brink’ uit Nijkerk met hun glas in lood werken in museum Soest. Zij hebben een grote diversiteit aan kunstwerken ingeleverd voor deze bijzondere expositie. In 2008 heeft Truusje Kuenen een cursus glas in lood opgezet bij Kreativiteitscentrum ‘De Brink’ in Nijkerk. Hier geeft ze tot op de dag van vandaag les.

Een van de cursisten van Truusje, Greet Termaat, raakte al snel net zo besmet met het glas-in-lood- als Truusje zelf. Greet volgde bij verschillende leermeesters les en richtte haar eigen thuisatelier op. In 2018 startte Greet met het geven van cursussen aan volksuniversiteit Vuvera in Ermelo.  Nu is zij ook verbonden aan het creativiteitscentrum ‘De Brink’.  Greet Termaat en Rita van Rijn zijn de grote motoren achter de expositie in museum Soest.

De inzenders van de glas en lood expositie zullen op 25 en 26 september,  30 en 31 oktober tijdens de openingsuren van het museum demonstraties verzorgen.

De openingstijden van het museum op deze dagen zijn van 13.30 uur tot 17.00 uur. Voor het bezoek aan het museum en de demonstraties worden de geldende entreeprijzen gevraagd.

Zie ook www.museumsoest.nl.

 

Referentie-ID: 22285 - Redactie: Uit in Soest


Locatie Demonstraties Glas in Lood in museum SoestTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!